2777
2789
عنوان

نامزد دارک من

389 بازدید | 20 پست

وااای یعنی پرام ریخته ...واسه کسایی که نمیدونن تو دوران عقدم دارم جدا میشم تو گوشیش دیدم با یه پسر ترن.س رابطه داره،به شدت خسیس وحشتناک مامانی پرخاشگر و بد دل و دروغ گو...مهریمم بخشیدم 

مدارک تحصیلیش یه بار گذاشته بود خونه ی ما از اون موقهه جا مونده بود،حالا امروز مامانش زنگ زده ک بیاد بگیرتش خودشم نیومد از خجالتش مامانش اومد،بعد من به خیال خودم هرجا دیده بودم نامزدی بهم خورده هردوطرف وسیله هاشونو واسه هم پس فرستادن،منم از جاسوییچی ک تو دوستی واسم خریده بود تا مثلا مانتو شلوارو لباسی ک تو این مدت برام خریده بود همرو پس فرستادم،بعد تو فکر خودم میگفتم اگر اون پس بفرسته همشو میدم به نگهبان ساختمونمون هیچی نمیخوام ازش جلو چشمم باشه،بعد شاید باورتون نشه ولی هیچیشو برنگردوند باورتون میشه،حالا مثلا اون واسه من یه شلوارو مانتو ویه کفشو دوتا بافتو دست گل نامزدی و اینا بود،حالا من هرچی براش خریده بودم عطر ایرپاد لباس ریش تراش بوت بافت پالتو کاپشن همه چی برند،حالا اصلا من ک نمیخواستمشون ولی چطوری نگه میداره و مثلا بعدا استفاده کنه یاد من نمیفته؟؟...البته از خساستش اینو بگم که حتی لباسهای ک من براش میخریدم نمیپوشید نو نگه میداشت میگفتم بابا این لباسهایی ک میپوشی قدیمیه کهنس بهونه میاورد نمیپوشید کلی لباس و کفش نو نگه داشته بود،یوقتایی من مجبورش میکردم بپوشه اعصابش بهم میریخت مشخص بود،یه بار داشتم تو خونشون نصف شب داشتم گریه میکردم سر رفتاری ک کرده بود و حرفی ک بهم زده بود بعد رفتم ایرپادی ک خودم براش خریده بودم از کشوش برداشتم که اهنگ گوش بدم مال خودمو نبرده بودم،بعد ژست ناراحت گرفته بود نشسته بود اونطرف،بعد من هم چنان گریه میکردم ایرپادو دراوردم گذاشتم رو زمین ،بعد جای اینکه معذب باشه واسه گریه کردن من دیدم رفت جعبه ی ایرپادشو برداشت گذاشت تو جاش برد گذاشت تو کشو...این حرکتم ک دیدم هیچیشو پس نداد دیدم وای چقدر ادم خسیس مرد انقدر بی غرور و خسیس اخه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شد که فهمیدی

یروز خونمون بود اتفاقی رفتم تو گوشیش تازه همیشه گوشیاش دوتا گوشی داشت رومیز بودو فیس ایدی من روشون بودو من یعنی به خودم شک داشتم ولی ب این ادم نه،اتفاقی رفتم تو گوشیش دیدم تو تلگرامش یه چت تو بایگانی مخفی کرده دیدم نامزدم به اون طرف زده بود عشقم ارخدا ببخشید نمیتونم این روزا زیاد بهت برسم بخدا سرم شلوغه تو ک میدونی شغلم حساسه روم زومن التماس کرده بود خلاصه ک اون جوابشو بده و ناراحت نباشه تو اون استرس من تو یه لحطه پروفایل اون طرفو دیدم فک کردم دختره مو رنگ گرده و شال و ارایش و اینا تا اومد فهمید دیدم بحثمون شروع شدو اینا زد زیر گریه گفت بخدا من از این میسوزم اونی ک بهش پیام دادم اصلا دختر نیست پسره،گفتم چی؟؟گفت بخدا پسره اونی ک بهش پیام دادم پسره رفتم پروفایل طرفو عکسشو باز کردم دیدم اره پسره ولی ارایش کرده و ژل زده و ولی عکسشو از نزدیک میدیدی میفهمیدی پسره از این پسر ترنسا ک مشکل دارن 

اره این خیلی حساب نمیشه.. از نظر من که دو برابر خیانت با دختر محسوب میشه😒

واقعا دوبرابر نه هزار برابر ،انقدر این ادم عوضی بود،یعنی اگر با دختر یه مرد خیانت کنه دردش ۱۰تا باشه این خیانتی ک نامزد من کرد دردش بخدا میلیون ها برابر بیشتر اون شوکی ک میشی ،بعد فکر کنم بیشتر از ۶ ماه تازه دارم اوکی میشم