وااای یعنی پرام ریخته ...واسه کسایی که نمیدونن تو دوران عقدم دارم جدا میشم تو گوشیش دیدم با یه پسر ترن.س رابطه داره،به شدت خسیس وحشتناک مامانی پرخاشگر و بد دل و دروغ گو...مهریمم بخشیدم
مدارک تحصیلیش یه بار گذاشته بود خونه ی ما از اون موقهه جا مونده بود،حالا امروز مامانش زنگ زده ک بیاد بگیرتش خودشم نیومد از خجالتش مامانش اومد،بعد من به خیال خودم هرجا دیده بودم نامزدی بهم خورده هردوطرف وسیله هاشونو واسه هم پس فرستادن،منم از جاسوییچی ک تو دوستی واسم خریده بود تا مثلا مانتو شلوارو لباسی ک تو این مدت برام خریده بود همرو پس فرستادم،بعد تو فکر خودم میگفتم اگر اون پس بفرسته همشو میدم به نگهبان ساختمونمون هیچی نمیخوام ازش جلو چشمم باشه،بعد شاید باورتون نشه ولی هیچیشو برنگردوند باورتون میشه،حالا مثلا اون واسه من یه شلوارو مانتو ویه کفشو دوتا بافتو دست گل نامزدی و اینا بود،حالا من هرچی براش خریده بودم عطر ایرپاد لباس ریش تراش بوت بافت پالتو کاپشن همه چی برند،حالا اصلا من ک نمیخواستمشون ولی چطوری نگه میداره و مثلا بعدا استفاده کنه یاد من نمیفته؟؟...البته از خساستش اینو بگم که حتی لباسهای ک من براش میخریدم نمیپوشید نو نگه میداشت میگفتم بابا این لباسهایی ک میپوشی قدیمیه کهنس بهونه میاورد نمیپوشید کلی لباس و کفش نو نگه داشته بود،یوقتایی من مجبورش میکردم بپوشه اعصابش بهم میریخت مشخص بود،یه بار داشتم تو خونشون نصف شب داشتم گریه میکردم سر رفتاری ک کرده بود و حرفی ک بهم زده بود بعد رفتم ایرپادی ک خودم براش خریده بودم از کشوش برداشتم که اهنگ گوش بدم مال خودمو نبرده بودم،بعد ژست ناراحت گرفته بود نشسته بود اونطرف،بعد من هم چنان گریه میکردم ایرپادو دراوردم گذاشتم رو زمین ،بعد جای اینکه معذب باشه واسه گریه کردن من دیدم رفت جعبه ی ایرپادشو برداشت گذاشت تو جاش برد گذاشت تو کشو...این حرکتم ک دیدم هیچیشو پس نداد دیدم وای چقدر ادم خسیس مرد انقدر بی غرور و خسیس اخه....