2777
2789
عنوان

جواب تیتر بتام ب نظرتون چیه

86 بازدید | 21 پست

باکره ام دوم مرداد مایع منی یکم فقط روی شرت ریخت خیس شدب بدنم خیسی تماس داشت سریع عوض کردم خودمو شستم  فرداش دوتا قرص اورژانس خوردم دخول اصلا نداشتم ۱۶مرداد از مایش تیتر بتا دادم و بگم ۱۴پریود شدم موعدم ۱۶مرداد بود ک باید پریود میشدم پریودی هامم همیشه اینجوری هر تاریهی پریود شم‌ماه دیگ یکی دو‌روز جلوتر میشم وخونریزی داشتم جهت اطمینان تیتر بتا دادم 

اینو نوشته : یعنی چیه؟               ۲  >         BHCG titr  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیوانه شدم بخدا همش میترسم فوبیا بارداری دارم باکره ام خب

نیستی ولی مواظب باش از این به بعد .اینکه می گن حتما باید منی بریزه داخل دروغه .من خودم جلوگیری طبیعی بودم اصلا نریخت داخل وسط ریخت ولی باردار شدم .یعنی بدون دخول هم امکان بارداری هست

عزیزم گرده افشانی هم از این فاصله که شما میگی جواب نمیده مگه بارداری به همین راحیه

تازه عقد کردم ترسیدم تجربه ندارم مایع فقط روی شرت ریخت اونم یکم بقیه اش جای دیگ حواسش نبود دخول نداشتم 

عزیزم گرده افشانی هم از این فاصله که شما میگی جواب نمیده مگه بارداری به همین راحیه

آره والا راحته .منم گول همین حرف ها خوردم الان سومی باردارم .شوهرم قسم می خوره من چیزی نریختم داخل راستم میگه .همون دهانه ورودی هم بریزه حتی بدون دخول بدن طوریه که می کشه داخل و بعدم بارداری .باید خیلی مواظب بود