2777
2789

مامان پارتنرم ازم بدش میاد گفت دست از سر پسرم بردار برو دنبال زندگیت پسر من فراموش کن

من خودم شهر دیگم عشقم شمال منم رفتم شمال خونه فامیلامون و هم اینکه از اون طرف یه سرم به عشقم بزنم و اینکه خود عشقم اسرار داشت آمدم اینجا هم ببینیم خلاصه دیروز با رلم تو ماشین بودم مادرش مارو دید یهو  به قصد زدن آمد طرفم گفت چی میخوایی از جون پسر من از زندگیمون برو من تو رو برای پسرم نمی‌گیرم پسرم باید بین من تو یکی انتخاب کنه تو به پسر من نمیایی من می‌خوام برای پسرم دختری بگیرم سرش بلند باشه نه پایین باشه تو بی صاحابی فلان علان بعد من از خودم دفاع کردم هیچ جوابی نداشت گفت راهت دوره من نمیام خاستگاریت پسرم هرکی میخاد بگیره باید تو این شهر باشه تو معلوم نیست کی..  خلاصه هرچی بد بیراه بود به من گفت من گریه کردم خاستم از ماشین پیاده بشم برم رلم نذاشت به مادرش گفت اگر این دختر بره منم میرم من عاشقشم بعد مادرش وایساد مظلوم نمایی گریه که تو فرشته ای من برات بهترین زن میخام بگیرم فلان علان ..خیلی بهم برخورد با حرفاش خیلی بهم توهین کرد من هیچ بدی ب این خانواده نکردم ا. لحاظ اخلاق چهره ام خوبه نمی‌دونم چرا ازم خوشش نمیاد

ازیه طرفی میخام برم رابط رلم با مامانش به هم نزنم از یه طرفیم رلم گریه می‌کنه میگه من هیچ وقت ولت نمی‌کنم تو ام ولم نکن تو بری من میمیرم من خونه ماشین میگیرم میام خاستگاریت به مادرم کاری ندارم اینا ..

نمی‌دونم چکار کنم بچه ها دلم خیلی گرفته منم برای خودم شخصیت دارم اون حرفا در حق من نبود. مادرش به دلیل برای مخالفت نداره بی دلیل ازم بدش میاد من حرف منطقی میزدم بهش ولی اون هیچ. دلیلی نداشت

خب برو از زندگی پسرش بیرون.وقتی قبولت ندارن ودوست نداره بشی عروسش خودت روسبک نکن واسه خودت ارزش قائل شو توروخدا. واین بگم پسری که راحت از مادری که ۹ماه اون رو حمل کرده راحت بگذره شک نکن یه روزی از توام میگذره.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب هفته پیش خاله ی منم به دختره همین رو گفت چون پسر خالم کم سن ساله عاشق شده مثلا

نکنه شما باشید 😂

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اگه خواستی روزی ازدواج کنی ببین خونوادشون چه جورین    خونواده خیلی تاثیر داره   و اگه مادری باشه این شکلی  صد در صد پسری بی دست و پا پس انداخته که جای شوهرش براش شوهری کنه    پس تو عملا هوو اون مادر میشی خوددانی گلم

تموم کن اولا نمیزاره دومن عروسشون شی ی بلاهایی سرت میاره خودت افسوس میخوری چرا ازدواج کردی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از اوناست که تفکر سنتی داره و فکر کرده چون مجازی دوست هستی شما بلانسبت خرابی بعدشم خودتو بزار جای مادره بدون هماهنگی و خانواده رفتی متوجه ای؟ 

به نظرم بعد از ازدواج اگر راضی نباشه واقعا زندگی برات سخت میشه

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

خونه ماشین که نداره کلی فاصله بین شهراتونه اینم از مامانش

کات کن بره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
شخصیت اگر داری دیگه سمت اش نروبه هردلیلی مادره مخالفه. اون اگر دوست داره باید مادرش رو متقاعد کنه

👌

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.