2777
2789

خوداشتغالی وقتی بهت درامده زیاد میده که سرمایه ی زیاددهم بریزی تو کار تا وقتی با سرمایه ی کم شروع کنی درامدت هم کمه ، دردسراش بیشتره ولی خودت رییسی هیچ کس بهت دستور نمیده ، امکان پیشرفتت بیشتره ، کسی نمیتونه چون داره بهت نون میده هزار جور ادا واست بیاد و نگاه از بالا به پایین بهت داشته باشه 

کار کردن واسه دیگرانم یه حقوق ثابت هست ، دردسراش کمتره ، ریسکش کمتره احتماله نابودیه سرمایت نیست ولی خب رییست میتونه ازت سواستفاده کنه ، مخصوصا بعضی از افراد بی شعور و عقده ای نگاه از بالا به پایین دارن و فقط میخوان زیردستاشونو تحقیر کنن ، تو همکارا هم باید یه نگاه خاله زنک گونه رو تحمل کنی که فقط به فکر بدگویی از این و اونن .

کودوم مناسب تره 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
کار ازاد و خوداشتغالی با همه ی دردسراش
5
83%
کار برای دیگران با همه ی مشکلاتش
1
16%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا خود اشتغالی می خوای چیکار کنی

هزار تا کار هست 

مثلا نقاشی و گرفتن سفارش طراحی چهره 

درست کردن لواشک و فروشش 

درست کردن کوکی و شیرینی و فروشش 

خیاطی و گرفتنه سفارش لباس 

چاپ لباس 

مجسمه سازی 

و ...