2777
2789
عنوان

کریدور زنگوور چیه هی اخبار میگه

178 بازدید | 12 پست

حالا آمریکایی‌ها اجاره کردن خیلی بد میشه 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهارتباط زمینی ایران با اروپا قطع شد

ایران هیچ کار نمیخواد بکنه

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
وقتی پای ترامپ وسط باشه ایران کاری از دستش برمیاد؟ این مردک همه دنیا رو ارث باباش میدونه و با لات با ...

عزیزم ارث باباش نیست 

برای اینکه دوباره بین ارمنستان و اذربایجان جنگ نشه ۹۹ سال اونجارو اجاره کرده 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

کریدو زنگزور یه دالانی که آذربایجان و به نخجوان از اونجا هم به ترکیه متصل می‌کنه راه ارتباطی ایران با اروپا قطع نشده چون ما همین الان هم از طریق ترکیه کالاها و به اروپا ارسال میکنیم ارمنستان به مسیر کوهستانی سخت داره که تازه مستقیم هم به اروپا متصل نمیشه 

اما مشکل اصلی دخالت اسرائیل و آمریکاست عملا دشمن اومده بغل گوشمون

عزیزم ارث باباش نیست برای اینکه دوباره بین ارمنستان و اذربایجان جنگ نشه ۹۹ سال اونجارو اجاره کرده

اگه بخوای فکر کنی که ترامپ فقط به خاطر صلح اونجا رو اجاره کرده که خیلی ساده گرفتی موضوع رو
کریدور زنگزو عملا یک تهدید برای ایرانه از نظر ژئوپولیتک و قدرت منطقه ای ایران رو به انزوا میبره

اگه بخوای فکر کنی که ترامپ فقط به خاطر صلح اونجا رو اجاره کرده که خیلی ساده گرفتی موضوع روکریدور زنگ ...

نه اینکه الان هم قدرت هم امنیت

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عزیزم ارث باباش نیست برای اینکه دوباره بین ارمنستان و اذربایجان جنگ نشه ۹۹ سال اونجارو اجاره کرده

وای چقدر مهررررربان 🤣۹۹ سال اجاره پرداخت می‌کنه دوتا کشور دیگه جنگ نشه 

ساده انگاری تا کجا؟؟؟؟؟