2777
2789

من برم خونه کسی هرچی جلوم بذارن ابدا ناراحت نمیشم بارها رفتم خونه مادرشوهرم و فامیلای خودم و دسوتام البته با دعوت که جلوم غذاهای خیلی ساده حتی فلافل گذاشتن خوردم و تشکر گردم اصلاهم برام مهم نبوده در صورتی که خودم برای همه خوب تدارک میبینم و معمولا سفره رنگین میندازم

مشکل منه؟ جدیدا حس میکنم اشتباه میکنم ناراحت نمیشم همین دیروز مادرشوهرم املت پخت دور هم خوردیم کلی چسبید تشکر کردم اما اومدیم خونه به مادرم زنگ زدم صحبت کردیم گفت چی خوردید بعدش گف ماهی یه بار میرید اینطوری پذیرایی میکنه ازت حس کردم اشتباهه که ناراخت نمیشم ارزشم میاد پایین مخصوصا عروس جدیده که اومده وقتی اون میاد شاهانه میپزن اما باز خودم میگم مسئله کم اهمیتیه توی خونم هرچی بخوام میپزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه لحاظ ک خوبه باهات خودمونی هستن و تعارف ندارن و راحتن .اما از یه طرف دارن فرق می‌زارن بین دو عر ...

خودم حس میکنم ادم حسابم نکردن اما حوصله شر و بحث ندارم

وقتی شماسفره رنگین میندازی چرابایداملت جلوت بزارن هم شماتوخونت غذای خوب خوردی هم اونا منتهابحث احترامه شماباعروس جدیدفرقت چیه؟!قطعااینطوری دارن کم اهمیت میشمارن شمارو.دفعه بعدکه اومدن توهم املت بزارببین عکس العمل خودشون چیه.اونوقت همه چی دستت میاد

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

شما درست فکر میکنید

مگه ارزش انسان به غذای رنگین و سفره شاهانه س؟

اون تازه اومده توی خانواده طبیعیه اولا خیلی بیشتر تحویلش بگیرن دو روز دیگه با اونم خودمونی میشن

من خودمم عین شما فکر میکنم و اصلا برام مهم نیست فقط رفتار برام مهمه

اخه شکم چیه که انقد درگیرشن یه عده

اگه با همه اینجورین مشکلی نیست ولی فرق بزاره مشکله ساده گرفتی ساده پذیرایی میکنن تو هم دیگ پذیرایی ت ...

نه فقط با من اینطوری هستن اره از سری بعدی منم فقط مرغ میذارم همین، قبلا خودمو میکشتم بغلش قرمه ای چیزی میذاشتم