2777
2789

اگه از اونایی که ظرف هارو فقط باید خودت بشوری و شستن بقیه رو قبول ندارید 

لطفا اگه مهمانی برای شما میاد ظرف بشوره ،بهش بگید این موضوع رو  ،زشته ،خجالت نمی‌کشید وقتی اونا براتون ظرف میشورن، شما هم بعداز رفتن اونا دوباره بری بشوریشون 

ماهم یه مهمانی رفتیم ،صاحب مهمان وسواس داشت ،خوب تو چرا  نمیگی بهمون،مگه  زبون نداری 

به هرحال این کارا یه روز به گوش مهمان میرسه هرچند که  مخفیانه اینکارو انجام میدن 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم من بنده خدا همینطوره

بنده خدا دیگه به التماس میوفته که تروخدا نشورید التماس میکنم نشورید

بازم ظرفا رو ول نمیکنن محض رضای خدا:/

بعد واقعا بد میشورن یعنی ظرفا رو نگار کنی یهو یه تیکه خورشت یک گوشه ظرف میبینی:/

دست خودشون نیست که طفلیا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب شاید طرف ناراحت شه بهش بر بخوره مهمان

این ناراحتی ها بی دلیله 

باید درک کنن که اون یه آدم وسواسی هست

من خالم  و مادر بزرگم همینطورن ،وقتی میریم خونشون چون میدونیم ،دست به ظرف ها نمیزنیم ونهایت تو چیدن سفره و بردنش کمک میکنیم  

آخه ارزش اون زحمتی که مهمان میکشه میاد پایین اینطوری 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره