2777
2789

من خودم تاحالا تجربشو نداشتم هرکسیم به خانوادم میگع سریع ردش میکنن اصلا یبار نشده نظر خودم رو بپرسن واقعا بهم برخورده 

حالا ی کیس ازدواج هست موقعیت طرف خیلی خوبه معرف میخواست منو معرفی کنه مامانم نذاشت گفت دخترم فقط به فکر درسه اینم از زبون معرف شنیدم ن خانواده

نمیگم واسه ازدواج عجله دارم ولی خب حداقل با منم در میون بزارن بد نیست 

ی مدت انقد بهم نگفته بودن فک میکردم خاستگار ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

۲۰

زود که نیست ، من از ۲۰ سالگی خواستگار راه دادم هنوزم که هنوزه نتونستم ازدواج کنم، پنج ساله ، باید از الان راه بدی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

زود که نیست ، من از ۲۰ سالگی خواستگار راه دادم هنوزم که هنوزه نتونستم ازدواج کنم، پنج ساله ، باید از ...

نمیذارن ک راه نمیدن تاحالا خاستگار تو خونمون برای من نذاشتن بیاد حداقل تجربه بشم برام

اگر سختت هست که به مامانت بگی به خواهرت بگو

من 24ساله ازدواج کردم خانواده من هم این مدلی بودند کیسه‌ای خوبی را از دست دادم می گفتند سنش کنه می خواد درس بخوونه 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

عزیز هرقدر خانواده صلاح بچه اش بخواد باید در جریان بزارن وبهت توجیح کنن به این دلیل میخوایم ردش کنیم اونا یه معیارهایی برای خودشون دارن  ایا اون معیار معیار شما هم هست  نتیجه اینکه کارشون اشتباه محض چون شما اولویت اصلی برای تایید یا رد خاستگارتون هستید نه اونا

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اصلا روم نمیشه از طرفیم اعتماد ب نفسم پایینه میترسم بیان و نپسندن در صورتی ک قد و هیکل و چهرم خوبه

اگه روت نمیشه دوست که باهاش راحتی وادم حسابی واسطه کن با مامانت صحبت کنه اگه نتیجه نداد با پدرت عمع مادر بزرگ یا هرکی حرفشون حساب میبرن اما توسط واسطه که دوستت

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)