2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین بیایین

85 بازدید | 13 پست

بهم یاد بدین چجور عشوه بیام کلا از نظر اینجور چیزا هیچی بلد نیستم یا یه کانالی معرفی کنین

من همیشه تیپ اسپرت یا مشکی میزنم اصلا دخترونه نمیپوشم قیافم‌ دخترونه هستا ولی خب خودم تمیخاستم جدیدا‌ میخام اینکارو یاد بگیرم خواهش میکنم کمکم کنین مجردم هنوز ازدواج نکردم:::

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

تیپ اسپرت خوبه که ولی میتونی از لباسات شروع کنی لباسای خوشگل مناسب با فرم بدنیت بگیر توی یوتیوب هست که چطوری بفهمی فرم بدنیت چطوره ارایش ملیح دخترانه انجام بده 

روی رفتارت تمرین کن برو باشگاه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلدختر دختر با ناز آفریده شده 

ببین برو شلوار بگ یا نیم یک بخر 

با یه کت دخترونه شیک یا مانتو شیک 

همیشههههه اولین قدم اینه که خوش استایل باشی 

واقعا استایل دخترونه حرف اول رو میزنه 

دومی همیشه یه آرایش خوب و ملیح کن خوشگل مشگل شو 

عطر خوب یادت نره 

حالا بریم سراغ رفتار 

خانومانه راه برو مثل پسرا و لات ها راه نرو 

صاف راه برو بدنت کج نباشه 

آروم و دخترونه بخند 

ناز کن 

بلند بلند صحبت نکن 

محترمانههههه صحبت کن واقعا اصلش همینه با شخصیت باش 

تا فردا نگن اون دختره فرهنگ نداره یا شخصیت نداره 

مودب باش بی احترامی نکن 

گلدختر دختر با ناز آفریده شده ببین برو شلوار بگ یا نیم یک بخر با یه کت دخترونه شیک یا مانتو شیک همیش ...

بخدا نمیتونم من ترک دیوارو نگاه میکنم از خنده شیهه میکشممم اصلا نمیتونم خانومانه رفتار کنم نمیدونن چرا

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

با اعتماد بنفس راه برو شاد و خوش انرژی و مثبت اندیش باش و استایل رنگی بزن و ست کن مثل رنگ سبز پاستیل ...

مرسی از کمکتتت خیر ببینی🙏❤️

آخه استایل دخترونه بهم نمیخوره هرکاری میکنم مثلا صورتی و اینا رو گه میپوشم در مقایسه با مشکی اصلا بهم نمیاد

تیپ اسپرت خوبه که ولی میتونی از لباسات شروع کنی لباسای خوشگل مناسب با فرم بدنیت بگیر توی یوتیوب هست ...

مرسی ازتتتت❤️

تیپ اسپرت خوبه که ولی میتونی از لباسات شروع کنی لباسای خوشگل مناسب با فرم بدنیت بگیر توی یوتیوب هست ...

ببخشید شرمنده ولی خب رنگ هایی مثل صورتی و این آبه من نمیخوره و من الان میرم کلاس تکواندو خوبه؟؟؟قدم بلنده نسبت به همسن و سالام :راستیتش خوشم از یکی میاد که رفتار دخترونه دوست داره خودمم خیلی دوست دارم برگردم به گذشته ولی فکر نمی‌کنم بشه

ببخشید شرمنده ولی خب رنگ هایی مثل صورتی و این آبه من نمیخوره و من الان میرم کلاس تکواندو خوبه؟؟؟قدم ...

ببین باید بری رنگایی که بهت میاد رو انتخاب کنی و بپوشی مثلاً مامانم من رنگ سبز نارنجی بنفش آبی قرمز خیلی بهش میاد رنگای پاستلی کمتر باید امتحان کنی و اصلا کی گفته باید صورتی بپوشی توهین نباشه من خوشم از رنگ صورتی مثل بقیه دخترا نمیومد از بچگی و خوشم از قرمز و سبز و آبی میومد 

کلاس هم آفرین که میری خیلی خوبه 

منم قدم بلنده نسبت به بقیه ولی خب دست من و تو که نیست لطف خداست و متونی با این قد توی زمستون هر استایلی که بزنی غوغا به پا کنی 

در مورد دوست داشتن ببین تو اول از همه نیازه که خودت باشی نه اینکه ادا ، بعد اون چیزایی رو انجام بده تا انرژی زنانه ت رو ببری بالا و تمرین کن ولی نه اینکه تغییرت بده می‌تونه از اون زنایی باشی که در نگاه اول میفهمی این از اون زنای قوی و کاریزما داره 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ببین باید بری رنگایی که بهت میاد رو انتخاب کنی و بپوشی مثلاً مامانم من رنگ سبز نارنجی بنفش آبی قرمز ...

ازت ممنونم🙏خیلی کمکم کردی🥹🫂

خب من با هیچی خوشگل نمیشم و فقط رنگ مشکی بهم میاد از هر رنگی هم توی کمد لباسام دارم ولی فقط مشکی ها بهم میاد و اینکه نه پوست روشن دارم نه یه چیز خوب از خودم 

اصلا نمیدونم چرا یدفعه ای اینجوری شدم شبیه تامبویی‌ ها شدم‌ یدفعه تغییر کردم وگرنه من تا قبلش عاشق رنگ آبی و رنگ های دیگه بودم ولی کلا نسبت به همه چیز سرد شدم الان میخام برگردم به اون دوران خیلی کمکم کردی مرسی ازت

ازت ممنونم🙏خیلی کمکم کردی🥹🫂خب من با هیچی خوشگل نمیشم و فقط رنگ مشکی بهم میاد از هر رنگی هم توی کم ...

میدونم اصلا مشکی به رنگیه که همیشه مد و اینکه به همه میاد 

اگر رنگ پوستت گندمیه میتونی از رنگ سبز پر رنگ قهوه ای کرمی شتری زرشکی کاراملی سفید مشکی و سبز کمرنگ بهت میاد(بزار بازم تصور کنم به رنگ گندمی چی میاد بازم برات رنگ میزارم)

منم خودم اسپرتم اکثر وقتا و خوشمم میاد از تامبوی ها پرکن میکنم چی میگی واقعا ولی میتونی کم کم شروع کنی و انجامش بدی

خواهش میکنم موفق باشی عزیزم 🌹