2777
2789
عنوان

زنیکه بیشور

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅😅😅 ساکت بره اینستا دیگه😁 من از طفولیت زبان فارسیم مشکل داشته این قسمت مغزم قفله هنوز

نه شما درست نوشتی،به زبان گفتگو

تقصیر خارجی هاست کلمات مشابه گفتگوی ما را برای برنامه هاشون استفاده می کنند 

اره بابا 

بعضیا بی منظور حالا کاری یا حرفی میزند ، ولی بعضی هم منظور دارن هم بیشعورا مثل مردا هوسونه دست میزنن ، بعد چقدرم چندشه، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یاخداااواسه همین چیزاس دوس ندارم برم جهنمچون مطمئنم جهنم جای اینجور ادماست- واقعا وجدانشون کجاست

واقعا ☹️☹️☹️

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

شاید سینه هات خیلی قشنگ بوده توجهش جلب شده منم سینه دوس دارماسینه خانوما معمولن واسه خوده ما خانوما ...

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.

اسم اقایون بد درفته..

خودمون به خودمون رحم نمیکنیم.

توبع داریم اقایون حرمت نگه دارن😥😥. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.اسم اقایون بد درفته..خودمون به ...

تو انقد فهمت کمه اصلن متوجه نشدی من چی گفتم 

نادان ابله

گفتم نگاه زیبایی  چون سینه زیباییه بدن یک زنه 

این تاپیکم هم ماله یک خانومه منم یک خانومم

ایرادش چیه ؟ 

روانی مریض 

عجب بی سوادی هستی تو زن 

من وجهه زیبایی بدن زن رو گفتم 

مگه ماها نمیگیم فلان خانم چ اندامی خوبی داشت چه سر و سینه قشنگی داشت؟ مگه نمیگیم اینارو ؟ 

خاک تو سرت که انقد بی اب و بی شخصیت و کم عقلی

چرت نگو. تر خدا... نگاه زشت و زننده... واسه تویی که زنی زشت تره هااا.اسم اقایون بد درفته..خودمون به ...

همیشه ی بی فرهنگ بی سواد باید تو تاپیکا حرف مفت بزنه 

که ایندفه قرعه به نام تو افتاد 😂

دیگه ریپلای نکن 

مغز خراب منفی نگر 

نکه شماها در مورد اندام زن صحبت نمیکنین😏😒