2777
2789

من جدا شدم اون مجرده.بعد برام خواستگارای خوبی میومد.من ندیده رد میکردم.بخاطراین ادم

خیلی خیلی ادعای عاشقی داشت.ولی چون هیچوقت حرفی ازینکه باهم موندنمون همیشگیه نمیزد، من دوس داشتنشو باور نمیکردم.خیلی وقتا خواستم ازش بپرسم غیر مستقیم ک آیا ب ازدواج بامن فک میکنه اما چیزی نگفت

جدیدا تصمیم گرفتم حرفمو بزنم.چون اینکه بامن باشه بعد بره با یکی دیگ ازدواج کنه و منو ول کنه یهو اذیتم میکرد.

درسته مجرده اما من خواستگار مجرد هم دارم بجز ایشون .

بهش گفتم.گفت نمیدونم چی بگم.اصل کار خانوادمن ک باید موافقت کنن.و ازم چند روز وقت خواست

انگار تا حالا ب ازدواج بامن فکر نکرده بود🤔

بعد من کلی مورد خوب رد کردم بخاطرش

ادم خوبیه شرایطشم بد نیست ازهمه مهمتر فامیلن و میشناسیمشون

اما بنظرم بهتره هر جوری ک هست تمومش کنم.اینکه گفت خانوادم بنظرم بهانه بود مگه ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادم برا ازدواج تورو نمیخواد این خط این نشون 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

این ادم برا ازدواج تورو نمیخواد این خط این نشون

خودم حس میکردم و الان مطمئن تر شدم

از طرفی فک میکنم طاقت نمیاره ولش کنم و اگه ولش کنم یهو میاد میگه من میخام ازدواج کنم باهات و این خونسردی الانش بخاطر اینه ک منو داره فک میکنه نمیتونم ولش کنم چون خیلی از دوس داشتن من خیالش راحته

یکی تو فامیل هست خیلی موردش شبیه تو هست

اون طلاق گرفته و با پسر مجرد مدت ها میشه حرف میزنه و حتی فکر کنم چند سالی شده اونم نمیگیرتش نه خانوادش میخواد نه پسره ولی همینجوری حرف میزنه و .. حالا اطلاع ندارم رابطشون تا چه اندازه هست رسوای کل فامیل هم شدن 

پسره هم سنش میره بالا ولی همش حرف زدن ها دوست شدن ها همه میگن دختر میاره و همینه که ازدواج نمیکنه حداقل دختر فامیل هم باهاش ارتباط هم داشته رو هم نمیره بگیره

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

یکی تو فامیل هست خیلی موردش شبیه تو هستاون طلاق گرفته و با پسر مجرد مدت ها میشه حرف میزنه و حتی فکر ...

من نمیخام علاف باشم

و از وقتی بهش این قضیه رو گفتم خیلی سبک شدم .و با واکنشی ک نشون داد داره سردم میکنه

الانم پیام داده میخام برم مشهد🤔تازه این شکلکو گذاشته:😁

عجیب نیست یهویی؟ اونم وقتی ک فقط چندروز بهش وقت دادم تکلیف منو مشخص کنه.نخاستم بیاد خواستگاری.گفتم اگه قراره باهم بمونیم بگو خودم بدونم فقط

چرا وارد رابطه میشد حرفتونا رک نمیزنید بگید از بودن تو این رابطه میخوایی چی نصیبت بشه؟ من خواهان یک ...

چون خودم مطمئن نبودم بخامش

و درست نمی شناختمش 

و فکر هم نمیکردم انقد بلاتکلیف ادامه بدیم تا الان