2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفتر کارم توی ساختمان چند واحدی هست وقتهایی که کار دارم شبها میرم اونجا اگه خسته هم باشم دیگه همونجا میخوابم بقیه همسایه ها مسکونی هست همشون خانواده زندگی میکنن من چند شب پیش رفتم دفتر کارامو انجام دادم بعدش خسته بودم گرفتم خوابیدم حدود ساعت 2 شب بود دیدم یکی زنگ در میزنه منم از خواب بلند شدم درو باز کردم  دیدم خانم همسایه  واحد کنارمونه خانمی که تا چند وقت پیش خیلی به ظاهر مومن  میومد با لباس خواب بدون حجاب جلو من ظاهر شده بود گفت گوشیت کجاست ؟ منم گوشیم تو دستم گرفته بود گوشیمو کشید گفتم چیکار میکنی خانم گفت صدا نده زود گوشی بده کار دارم  از ترس داشتم میمردم 

من دفتر کارم توی ساختمان چند واحدی هست وقتهایی که کار دارم شبها میرم اونجا اگه خسته هم باشم دیگه همو ...

بقیه اششش؟؟؟

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

گوشیمو گرفت بدون اینکه به حرفهام توجه کنه منم از ترس دست پام میلرزید نزدیک بود سکته کنم هزار فکر ناجور تو سرم اومد گفتم نکنه یکی مزاحمش شده فکر کرده منم 🤧 گفت گوشیتو امشب پیش من میمونه گفتم اصلا امکان نداره چرا رو چه حسابی  گفت قضیه بعد بهت میگم  اگه گوشیتو بهم ندی منو میکشن