2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان 🔞

1018 بازدید | 28 پست

من معذرت میخوام از همگی دوستان من بعد از هر رابطه با همسرم گریه ام میگیره بی دلیل میشینم گریه میکنم حس بدی دارم حالم از خودم بهم میخوره یکسال و خورده ای هست عقدیم

نمیدونم جیکاز کنم تجربه ای در این خصوص ندارین؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت بد رفتار میکنه؟؟؟

بد رفتاری که نه ولی وقتی دعوا میکنیم بعد آشتی میکنیم یکم اذیت میکنه ولی مشکلم این نیست نمیدونم چمه حتی وقتی اوکی هم هست باز من همینطورم

سلام 

باید ما بهت بگیم اتفاقی برات نیفتاده تو بچگی؟؟چه میدونم کسی بهت تعرض کنه یا اذیتت کنه در این باب ؟

چون بنظرم این حالتا نشونه ی یه تراما از همین قضیه تو سال‌های پیشه

کسی در گذشته دلش پیشت نیست؟

حقیقتا همسرم با خواست خودم باهاش ازدواج کردم خانوادمم راضی نبودن ولی قبل از همسرم از یک نفر خوشم میومد فراموشش کردم کلا یعنی بخاطر اونه؟ الان دیگه بهش خیلی کم فکر میکنم مگر اینکه اسمش بیارن اتفاقی  یه یادش بیوفتم 

حقیقتا همسرم با خواست خودم باهاش ازدواج کردم خانوادمم راضی نبودن ولی قبل از همسرم از یک نفر خوشم میو ...

آره بخاطره اونه .تو ناخودآگاهت هست اون طرف.بخاطره همین این حس بهت دست میده ناخودآگاه.دوست منم اینطوری بود