2777
2789

که خرجشون زیاد نشه یه روز ببینمشون برگردم همه خواهر برادرام ریختن اینجا 😅😅😅 خدا نصیبتون کنه دو روزه اتراق کردیم 😄 فحشمون ندین خودمون حواسمون به مخارج هست دست خالی نمیریم 😁🙌🙌 حالا فردا آبجیا میخان آش دندونی بچه هامو بزارن تازه 😊🤝 ازصمیم قلب براتون آرزوی روزای خوب رو دارم باور دارم هیچ بنده ای بی نعمت نیس سجده شکر برای نعمتای خودم شکر برای نعمتای شما 💞

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم 🥺

اونوقت ما خواهرا به خون هم تشنه ایم🥴

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
جمعتون پایدار♥️

روح مادرت شاد عزیزم 

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
آخی عزیزم 🥺اونوقت ما خواهرا به خون هم تشنه ایم🥴

دنیا ارزش نداره

عزیزم چرا فحش بدیم پدرمادر تا زندن باید بریم خونشون بقول مادرم اگه اولاد خونه مادرش نره کجا بره همیشه به سادی و جمعتون جمع خوبه ادم پولاش خرج عزیزان و به شادی خرج شه 

چه حس قشنگی 💟پایدار باشید 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیزم تا وقتی پدر و مادر زنده ان بچه ها دور هم جمع میشن اگه دور از جونشون اونا نباشن برادر خواهر ها سالی یه بار هم دور هم جمع نمیشن الهی که سالیان طولانی سایه پدر و مادرتون بالای سرتون باشه و جمع تون جمع و دلتون خوش

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
عزیزم تا وقتی پدر و مادر زنده ان بچه ها دور هم جمع میشن اگه دور از جونشون اونا نباشن برادر خواهر ها ...

خدا سایشونو ۱۲۰ سال روی سرمون نگه داره و انشاءالله روابط ما هم پایدار بمونه برامون عزیزم.

راستی گفتی دست خالی نمیرین برام سوال شد مثلا گوشت و مرغ می‌برین یا چی؟!

مثلا به بهانه ای مهمون میکنیم.تولدی مدرک گرفتنی موفقیت در کاری نذری.یا جای دیگه روز پدر و مادر با خریدن وسیله ای که مورد نیازشونه جبران میکنیم چون ما زیاد جمع میشیم انصاف نیس وگرنه خودشون بنده های خدا در خونشون همیشه بازه سفرشونم پهن بی منت