لوبیا۱۴۰۱ مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 عنوان امشب شوهرم باهام دعوا گرفت یکبار با انگشت بعدش با پشت چاقو یجوری زد تو کتفم دردم گرفت | مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 66 پست مث خونوادش وحشی هستش . خیلی عوضی هستش . یکم کتفم درد میکنه. ی بار با انگشت چندین دفعه زد دردم گرفت بعدش چاقو میوه خوری دستش بود با پشت اون باز زد . حالم ازش بهم میخوره منم هرچی از دهنم بود یهش زدم اینقدر دوستدارم تلافی کنم دهنشو صاف کنم. منم شام درست کردم با دخترم خوردیم یعدش همرو جمع کزدم گذاشنم یخچال اونم نیمرو خوردش . خیلی ناراحتم بخاطر چیز الکی دعوامون شد😢😢 گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹 1404/05/18 | 04:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 بهت حق میدم میتونست مخالفتشو با حرف زدن بهت بگه نه با زدن و دلخور کردن .خب فدات شم تولد دخترتو کنسل ... راجب تولد هم گفتش اخه. گفت ی تولد میخواد بگیره هزار جور برنامه و بریزو بپاش داره تم داره بخاطر اینکه بخواد چشم بقیرو دربیاره.منم میخوام کنسل کنم جلوی خونوادم و همه بگم تقصیر اون هستش که کنسل شده گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
روشناءاو عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1709 فحش نه. پوستش کلفت تر از این حرفاست . قشنگ حمومشو کرد راحت نشست تلویزیونشو دید متوجه ام خب ی طوری حلش کنینحیفه زندگی تون
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 اگه هیچ نشونه ای نیست فکر نکنم بشه اره فشار میدم ی دردی میگیره رو بازوم.ولی خیلی شدید نیس گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 13637 راجب تولد هم گفتش اخه. گفت ی تولد میخواد بگیره هزار جور برنامه و بریزو بپاش داره تم داره بخاطر اینکه ... اهان پس شیطون بلا 🤭 اینو یادتون نره 🤌 با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌 💟 💍 💟
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 متوجه ام خب ی طوری حلش کنینحیفه زندگی تون طفلی بچه ها . حالا همه پدر و مادرها دعوا دارن ولی بچه های کوچیک خیلی اذیت میشن وسط اینهمه داد و بیداد . باز من خیلی کوتاه میام از داد و دعوا متنفرم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 اهان پس شیطون بلا 🤭 چرا میگی شیطون بلا گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
روشناءاو عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 1709 طفلی بچه ها . حالا همه پدر و مادرها دعوا دارن ولی بچه های کوچیک خیلی اذیت میشن وسط اینهمه داد و بیدا ... آره خب خیلی گناه دارن :))))))کاش میتونستم همه نینی کوچولوهایی که اذیت میشنو سفت بغل بکنم و نزارم آسیبی به جسم و روحشون برسه
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 13637 چرا میگی شیطون بلا انتقام سخت داری ازش میگیری 👌 اینو یادتون نره 🤌 با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌 💟 💍 💟
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 انتقام سخت داری ازش میگیری 👌 اها به هیچیش نیس عزیزم نگران اون نباش واسش کمه. گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 20601 بخاطر چیز الکی دعوا کردین شما حق نداشتین فحاشی کنید و اون هم اصلا حق نداشت همچین کاری کنه هیچوقت خودتو تو موقعیتی قرار نده تا کتک بخوری وقتی میدونی کتک میخوری و روحیه بچه رو خراب نکن اون پدرشه تو ذهنش خرابش نکن 💚🌱
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 بخاطر چیز الکی دعوا کردین شما حق نداشتین فحاشی کنید و اون هم اصلا حق نداشت همچین کاری کنه هیچوقت خود ... من بعد اون کارش فحش دادم فحشم هم فقط اشغال وحشی دستت بشکنه بودشدلم میخواد حالشو بگیرم چطور نمیدونم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 20601 من بعد اون کارش فحش دادم فحشم هم فقط اشغال وحشی دستت بشکنه بودشدلم میخواد حالشو بگیرم چطور نمیدونم خب هر کاری کنه بده. میشه بچه گناه داره اما خب باهاش حرف نزن غذا بهش نده 💚🌱
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 خب هر کاری کنه بده. میشه بچه گناه داره اما خب باهاش حرف نزن غذا بهش نده همینکارو میکنم غذا بی غذا میپزم خودم و دخترم میخوریم تا یک هفته وضع همینه حرفذبزنه فحشش میدم خوانواده وحشی ها بش میگم میگم دستت بشکنه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2957 چندسالته عزیزم ۳۸ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹