2777
2789
عنوان

میخام به شوهرم حکم ازدواج مجدد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 49 پست
خودت دیگه حسی نداری؟ نمی‌خوای مجدد با کسی آشنا بشی؟طلاق بگیری که بهتره

دوسش ندارم ازش حالم بهم میخوره امشب بهم کلی تهمت زد بره با هر خری فقط دیگه سمتم نیاد از خدامه طلاق نمیده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم😔ولی برای موقت نیاز به اجازه شما نیست.حالا مطمئنی اوضاع بهتر میشه؟و میتونی تحمل کنی

ازش بدم میاد و میخام گم شه نیازش بمن مربوط نیس بره پی لیاقتش چرا احتیاجه صیغه کنه بفهمی قانون حالشو میگیره

نده ب جهنم پولش بخوره تو سرش اصن میرم سرکار بچشو دوس داره خرج اونو میده

ن والا بچشم یادش میره 

ناراحت نشو یا طلاق بگیر یا بشین سرجات 

اجازه میدم چیه

مامان دوتا گل پسر

نده ب جهنم پولش بخوره تو سرش اصن میرم سرکار بچشو دوس داره خرج اونو میده

خب الان برو سرکار اگه هم حق ازدواج مجدد بهش بدی بعدا نمی تونی به این بهانه ازش جداشی شرایطن بدتذر میشه الان اعصبانی هستی تصمیم نگیر من درکت میکنم سالهاست با شوهرم دارم میسازم به خاطر بچه ولی این روزا میگذره اگه میتونی برو سر کاری پول دربیار اون موقع راحت تر میتونی تصمیم بگیری

این کارو نکن چون بعد میارتش توی همون خونه

غلط میکنه مینویسم کتبی امضا میکنه ک گوه زیادی نخوره بره با تین ویلان ها ک خودشون خونه دارن

اینکاروکنی دیگه دلیلی نداره تورونگهداره وخرجتوبده میره باهمون که بهش محبت میکنه ونیازهاشورفع میکنه ...

طلاق نمیده دنبالش رفتم گفتن نخاد طلاق بده هیییییچ کاری نمیتونی بکنی تونم میگم هروقت دلم بخاد میدم

این اشتباهو اصلا اصلا اصلا نکن بعدا پشیمون میشی

ازش بدم میاد میخام گم بشه بره بمن دس نزنه عذابو وقتی کشیدم ک تو اوج اعتماد و عشق فهمیدم خیانت میکنه من مردم اینکه هست الان مرده متحرکه دیگه سنگی شدم عاشقش نیسم ک مهم باشه با کیه

خب طلاق بگیر خرج بچه رو ک مجبوره بده خرج خودتم کار کن چرا خفت بکشی

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بگو مهریه ام رو بده بعد حکم رو بده بهش صیغه و ازدواج موقت نیاز به حکم نداره داره؟

مهریه باید موهات رنگ دندونات بشه تا سالی ۱ سکه بدن دنبالش رفتم تموم مشاور های زن هم طرف شوهرم بودن و گفتن هیچی نخاد بده با لباس تنت میندازتت بیرون

خدابه دلت ارامش بده.....من میدونم چقدسخته چقد یه زن بایدزجرکشیده باشه داغون شده باشه که به این مرحله ...

داغونم بخدا داغون لعنت بمن چطوری عاشق همچین کثیفی شدم