2777
2789
عنوان

جاریم همه جا حرفمو میزنه

375 بازدید | 24 پست

اول اینکه من هیچ دخالتی در زندگی ایشون ندارم و نکردم و اصلا پیشش حرف نمیزنم 

پیش خواهر شوهرام حرفمو میگه پیش فامیل شوهرم حرفمو میگه از خودش حرفایی درمیاره میگه میبنده به زبون من که یعنی بد طرفو گفتم

چیکار کنم کلا بی‌تفاوتی تاثیری نداره 

از شوهرم میترسه چیکار کنم شوهرم بهش بگه حرف زن منو نزن میخوام شوهرم طرف من باشه خواهرشوهرم پیش شوهرم گفت که چه حرفایی پشتم زده شوهرمم گفته غلط کرده ولی میخوام دیگه نگه چه رفتاری کنم زنگ بزنم بگم غلط میکنی ولی دلم میخواد. شوهرم بگه لطفا بگین چه کاری کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقول کاربربالایی اره حسوده ازشماپایین تره و حقیرهست اینقدر ک تهمت میطنه بهتون خودت حسابسو بده بشوهرت نگو خودت بزارش سرجاش عقده ایو

منم جاریم همینه شاید بدتر بشدت حسوده ولی من کاریش ندارم ولی بعد۷سال دیگه میخام هرجانشستم بگم چقدر حسوده و جشش شوره و ازداشته های دیگران بشدت نفرت داره توم بدشو بگو هرحارفتی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بله ولی تقصیر من چیه خداروشکر کل فامیل منو میشناسن ولی اذیت میشم از این کارش منو بد میکنه

گذر زمان آدم بی تقصیر رو تبرئه میکنه صبر کن حتی دفاع هم نکن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

همه رو جمع کن باگریه ومظلومانه قسم بخور که این حرفارونزدی و بگو حلال نمیکنی جوابه این جوروقتا این رف ...

اخه مثلا من یه چیزی میخرم میگه تنهایی رفته به شوهرش نگفته میشینه پشتم حرف میزنه 

بقول کاربربالایی اره حسوده ازشماپایین تره و حقیرهست اینقدر ک تهمت میطنه بهتون خودت حسابسو بده بشوهرت ...

از من ۱۶ سال بزرگتره به موقع بچه دارمیشد هم سن بودیم خیلی آدم بیشعوریه

میخوام رو در رو بگم

نه بنظر من ممکنه دعوات بشه اذیت بشی ...حیف نیست ادم اعصاب خودشو با این نجاستها خرد کنه؟ 

یه پیام پر پیمون بفرست و تمام! حتی اگر جوابتو داد تو دیگ ج نده 

ببین دیگ تموم میشه زر زر هاش