2777
2789
عنوان

همسایه جدیدمون خرابه

723 بازدید | 39 پست

یه خانومیه با دخترش زندگی میکنه صیغه یه مرد هفتاد سالس ، هروز و هرشب کارش بافور کشیدنه عصرا تا شبا اهنگ میزارن و میاد تو حیاط بلند بلند حرف میزنه سگ داره و سگشم همیشه تو حیاطه و پارس میکنه ،امشب یه مرد دیگه رو اورد خونش و باهاش رابطه داشت صداش واضح میومد نمیدونم چیکار کنم بو تریاکش ک شب تا صب و صب تا شب خفمون میکنه ،ما تو یه مجتمع هفت واحدی هستیم این خانم طبقه هم‌کفه و ما اول ،بالکن ما رو حیاط ایشونه ،برم ب صابخونه بگم اخه زنه خیلییییبی حیاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگوالبته اگه شرایط عوض کردن خونه داری؛ من اگه بودم شاید عوض میکردم چون دو روز دیگه بچه بیارم میب ...

بخدا خودمم یماهه اومدم ینی خستم کرده ،خونه خوبیه شیکه ولی این زنه خرابه ،فکر کن ساعت چهار صب اهنگ میزاره

وای چقدر حس بدی داشت به مدیر ساختمون بگید صحبت کنه

مدیر نداره صابخونمونه فقط ینی صدای رابطش روانمو بهم ریخت ، بعد تا ساعت دو شب تلویزیونش فقط روشنه حرفم ک میزنه مستقیم تو خونه ما صداش میاد

بخدا خودمم یماهه اومدم ینی خستم کرده ،خونه خوبیه شیکه ولی این زنه خرابه ،فکر کن ساعت چهار صب اهنگ می ...

ببین پس یا یه متنی چیزی بنویس بنداز در خونه ش یا صاحبخونه رو در جریان بذار

🤍🌱️