2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنم کمه تنهایی نمیتونم برم

خب اگه از مامانت خجالت میکشی به خواهر بزرگتر یا یه همچین کسی بگو، ضمنا خجالت نداره اکثرا زنا یا دخترا یه تایمی از زندگیشون عفونت میگیرن که باید دارو و پماد مصرف کنن، منم مجردم چهارده پونزده سالم بود گرفتم با مامانم رفتم دکتر، سعی کن دسشویی میری خوب خودتو خشک کنی، با دستمال کاغذی نه یه پارچه مخصوص خشک کردن خودت داشته باش هر روز بزارش جلوی افتاب ضد عفونی شه، من الان چندین ساله لباس زیر نمیپوشم اصلا عفونت نکردم فقط بیرون رفتنی میپوشم یا پریودی، لباس زیراتو تمیز بشور زود به زودم عوض کن، دکتر هم رفتی با یه نسخه معمولا خوب میشه یسری پماد میده میزنی با قرص،خجالت نکش اصلا اروم به مادرت یا یه فرد که باهاش راحتی بگو❤

خجالت میکشمنه اصلا سمتشم نرفتم

خجالت نکش عزیزم این مشکل برای همه پیش میاد به مادرت فردا حتما بگو‌و دنبال درمان باش 

ولی انقدر  فاصله بین مادر و دختر خوب نیست که نتونی بیماریت رو بهش بگی 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
خب اگه از مامانت خجالت میکشی به خواهر بزرگتر یا یه همچین کسی بگو، ضمنا خجالت نداره اکثرا زنا یا دختر ...

خواهر بزرگتر ندارم متاسفانه  چه خوب حتما انجامش میدم بازم مرسی از کمکتون :)