2777
2789

من تیرماه سقط داشتم هفته ده 

دوماهه پریود ک میشم فقط لک قهوه ای میاد ازم 

دکتر فرستادم ازمایش و سونو 

دکتره سونو گفت میدونستی رحمت دو شاخه؟گفتم یعنی چی؟گفت مادرزادیه حالا دکترت بیشتر توضیح میده بعدش گفت حامله شدی تا حالا گفتم اره ولی سقط شد 

کسی بوده اینطوری ؟؟؟؟الان باید چکار کنم ؟؟عکس سونومم الان میذارم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزن نت بهت میگه رحم دوشاخ چیه،ولی کیست با دارو درمان میشه نگران نباش

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
رحم دو شاخه یعنی اگه حامله بشی احتمالا تا هفت ماه فقط بچه میمونه دیگه جا نیس برای بچه اگه دو قلو باش ...

خب یعنی هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
رحم دو شاخه یعنی اگه حامله بشی احتمالا تا هفت ماه فقط بچه میمونه دیگه جا نیس برای بچه اگه دو قلو باش ...

پس باید چکار کنه؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بزن نت بهت میگه رحم دوشاخ چیه،ولی کیست با دارو درمان میشه نگران نباش

میدونم عزیزم زدم ولی میخوام بدونم امکان بارداری هست؟

خب یعنی هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم؟

نه فکرنکنم،یکی از نزدیکان ماهم رحمش ۲شاخه

اما نمیدونم چکار کرد

اون عکسه که کیستمو نشون داده

چرا انقد کیسته بزرگه؟؟؟

عزیزم من درباره رحمله دو شاخ اطلاع دارم کسانی که رحم دو شاخ دارن باردار میشن ولی خب متاسفانه در اینگونه افراد سقط و زایمان زود رس بیشتر .... ولی خب شما هیچ مشکلی برای حامله شدن نداری فقط موقع زایمان ۹۰ درصد باید سزارین بشی اصلا هم نترس چیز مهمی نیست 

اون عکسه که کیستمو نشون داده چرا انقد کیسته بزرگه؟؟؟

کیستت فکرکنم۳۰میلی هست

انگلیسی نوشته نمیتونم بخونم

اگه ۳۰باشه خیلی کوچیکه و زود آب میشه