2777
2789

رشتم ریاضیه و هدفم مهندسی عمران نمیدونم رتبم بخوره به سراسری های تهران یا نه....

راسته که میگن دانشگاه های خواجه نصیر و علم و صنعت اصلا خوب نیستن و دانشجو هارو گردن نمیگیرن؟ خیلی ازشون بد میگن...

دانشگاه شهید بهشتی برای فنی مهندسی ها خوبه؟‌پروژه های خوب و آزمایشگاه های خوب داره یا نه؟

منم هدفم دانشگاهی هست که به المپیاد دانشجویی اهمیت بده

از طرف دیگه استرس دارم که رتبم نخوره 

خانوادم اجازه نمیدن برم شهر دیگه ولی خونه خودمون کرجه و قزوین هم خیلی نزدیکه خودم میگم برم بین الملل قزوین بخونم ولی خانوادم میگن امن نیست💔

ولی خب قزوین هرچیه از تهران امن تره

از طرف دیگه میگن اصلا اجازه نمیدیم بری خوابگاه خب من نمیتونم برم دانشگاه اونجوری😭

اگه بخوام هر روز صبح برم و بیام باید از ۳ صبح بیدار باشم و از طرف دیگه خودم دوست دارم برم خوابگاه و چند سال اول رو خوابگاه باشم تا خواهرم کنکور بده بعدش یکاریش کنم ، نمیخوام دوران کنکور خواهرم رو خونه باشم

بین المل قزوین فک کنم شرایط خاص داره مثل چادر . حواست باشه موقع انتخاب رشته چک کن 

علم و صنعت و امیرکبیر و شریف برای مهندسی خفنن 

خواجه نصیر نسبت به بقیه پایین تره فک کنم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
بین المل قزوین فک کنم شرایط خاص داره مثل چادر . حواست باشه موقع انتخاب رشته چک کن علم و صنعت و امیرک ...

شریف و تهران میاوردم که اینقدر ناله نمیکردم😭

زیر ۸۰۰ منطقه ۲ ورمیدارن منم هزار سال رتبم نزدیک اون نمیشه

ولی چادر برای بین الملل؟ چادر حتی یک‌دقیقه نمیتونم تحمل کنم باید بازم پرس و جو کنم

تا وقتی سراسری تهران به جز شاهد و الزهرا باشه واقعا مشکلی ندارم با رفتنش

اصلا شرایط پرداخت شهریه رو ندارم به راحتی با رتبم پردیس امیرکبیر قبول میشم ولی پولش رو ندارم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شریف و تهران میاوردم که اینقدر ناله نمیکردم😭زیر ۸۰۰ منطقه ۲ ورمیدارن منم هزار سال رتبم نزدیک اون نم ...

خواجه نصیر هم گزینه خیلی خوبیه حتما بزنش 

وقتی خواستی انتخاب رشته کنی ی دفترچه جدا میدن توش شرایط رو مینویسن با دقت بخونش . خواهر من بین المللی قبول شد وقتی رفت چادر اجباری بود و دفترچه رو نخونده بود . 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸