2777
2789

اتفاق خاصی نمیافته، خیلی ها با تصمیم خودشون بچه نمی خوان. من چند تا زوج را می شناسم. هر دو شاغلند و با هم مرتب سفر میرن و دنبال اهداف شخصی خودشون هستند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاق خاصی نمیافته، خیلی ها با تصمیم خودشون بچه نمی خوان. من چند تا زوج را می شناسم. هر دو شاغلند و ...

من بچه میبینم از درون آب میشم .... نمیدونم شاید حس مسخره ای باشه ولی انقدر که حس مادری دارم و هیچ جایی برای تخلیه این حس نیست دارم از درون له میشم 😭

من دور و بریام همه یه عالمه بچه دارن ...خودمم شغلم سرو کارم با بچه هاست ....هیچ وقت فکر نمیکردم تو ب ...

امیدوارم آروم بشی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من بچه میبینم از درون آب میشم .... نمیدونم شاید حس مسخره ای باشه ولی انقدر که حس مادری دارم و هیچ جا ...

امیدوارم به زودی مادر بشین. ولی اگه همه راه ها را رفتید، می تونید به سرپرستی یک بچه هم فکر کنید. 

امیدوارم به زودی مادر بشین. ولی اگه همه راه ها را رفتید، می تونید به سرپرستی یک بچه هم فکر کنید.

بهش فکر میکنم...ولی میترسم نمیدونم حس خودم بعدا چی میشه نمیدونم بعدا بقیه باهاش چطدر برخورد میکنن...تصور اینکه بخوان بهش تیکه و طعنه ای انداخته بشه یا به چسم ده ای بهش نگاه کنن برام سخته....واقعا نمیدونم....همه این فکرا تو سرم فشار میاره....نمیدونم چی پیش میاد 😓

بهش فکر میکنم...ولی میترسم نمیدونم حس خودم بعدا چی میشه نمیدونم بعدا بقیه باهاش چطدر برخورد میکنن... ...

امیدوارم هر چه به صلاحتون هست، پیش بیاد.‌ ولی هیچوقت تصمیم گیری هاتون را به خاطر نظر مردم نگیرید، به خصوص برای این کار که انسانی و اخلاقیه.‌

امیدوارم هر چه به صلاحتون هست، پیش بیاد.‌ ولی هیچوقت تصمیم گیری هاتون را به خاطر نظر مردم نگیرید، به ...

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد و خدا کمک کنه ادم کار درست رو انجام بده ...ممنون از شما ❤️

انشالا به حق خانم فاطمه زهرا دامنتون سبز بشه خدا بهتون فرزند بده هرچه زودتر به حق اقا ابلفضل❤️‍🩹✨

ممنونم از دعای خوبتون😭..ایشالا...ممنونم ❤️توروخدا هر وقت یدتون افتاد برام دعا کنید دیگه کلافه شدم