2777
2789

داداش خنگ من با وجود شغل خونه ماشین و ظاهر خوبش رفته با یه زن اشغال صفت که بچه هاشو ول کرده خیلی از داداشم بزرگتر هست پسر زنه ۲۰ سالشه نمیاد مادرشو جمع کنه 

انقدرم اشغاله حتی صیغه نیستن زنه خانوادش محلش نمیدن با مادر خودش مشکل داره فرار کرده اومده اوار شده سر داداشم کلی تا الان تیغ زده 

میگفت مامان بابام طلاق گرفتن حالا که باباش مرد گفت نه دروغ گفتم طلاق نگرفتن 

میره داداشم همش پر میکنه بعدم خونه ما حرمت داشت داداشم این نجاست اورد خونه ما مامانم راهش نداد الان همش میاد خونه من

داداشم میگه باید تحویلش بگیری بزور میاد اینجا حوصلشو ندارم حرفاش همش دروغه روزی یک میلیون از داداشم تیغ میزنه کارتش پر پوله بعد میگه هیچی رو کارتم نیست 

لعنت به پدر مرده اش که عرضه نداشت ناموسش جمع کنه مارو بیچاره کرده خوشم نمیاد میاد پیشم باورتون نمیشه کنه چطوره همینطور اویزونه حرفیم بزنم داداشم می توپه بهم اخه چه نسبتی با ما داره همش میاد محل کارم همکارام میگن داداشت جوونه این پیرزن کیه؟ میاد میگه زن داداششم!!!! 

از ترس این اشغال چندماهه جرات ندارم خواستگار راه بدم اخه خواستگار بیاد بگم این کیه چکاره ست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضام❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الانم مامانم بیرونش کرده افتاده سر من چندشم ازش میشه یه اشغال دروغگو به تمام معناست 

خاک تو سر مردهایی که شهوت افسارشون بریده با چنین نجاست هایی زندگی میکنن مثل داداشم هیچ نمیگه ابروی خواهرم میره