2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه از پرورشگاه

848 بازدید | 78 پست

سلام کسی تجربه ایی داره خودش یا نزدیکانش لطفا راهنمایی کنید خیلی سخته؟میگن باید یه جفت کفش اهنین پات کنی تا بتونی یه بچه بگیری ازشون چطوری پروسه اش خیلی طول میکشه؟یکی از نزدیکانم میخوان بچه بگیرن بهشون گفتن حرف دخترو که اصلا نزنین باید شیش سال تو نوبت باشین ولی پسر رو شیش ماهه میدیم راسته؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقته به دلم افتاده یه بچه از پرورشگاه بیارم خودم بچه دارما. ولی میگن خیلی سخته. اگه اونقدر س ...

اره منم شنیدم خیلی سخته خیلی باید برو بیا کنی تا بدن 

من این کارو کردم به نظرم سختگیری هاشون منطقی هست .فقط باید پیگیر باشی.

مال ما حدود دو سال و نیم طول کشید دخترم ۴ ماهه بود دادن الان ۴ سالشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چون دخترا پس آورده میشه و کارشون سخته

حالااینام میگن همون پسر رو میگیریم ولی شنیدم خیلی سخته نگهبان بهشون گفته باید کفشای اهنین بپوشین تا بتونین

بچه از پرورشگاه اوردن یعنی کمک کردن به چرخه ی بی‌بند و باری و زایش بچه های حرومزاده .

در ظاهر خیلی کار خوبیه و اون بچه نجات پیدا می‌کنه ولی این کار باعث میشه زنهای زیادی با خیال راحت بچه به دنیا بیارن و بندازن پرورشگاه و خیالشون راحت باشه که یه آدم خوب پیدا میشه و بچشو بزرگ می‌کنه. لطفاً در چرخه بی بند و باری و بی مسئولیتی‌ سهیم نباشین. این نظر منه. اما خودتون میدونین بازم.

من این کارو کردم به نظرم سختگیری هاشون منطقی هست .فقط باید پیگیر باشی.مال ما حدود دو سال و نیم طول ک ...

از اول موعد تعیین نکردن واستون؟به اینا رییس گفته پسر بخواین شیش الی هشت ماه دیگه میدم بهتون برین دنبال ثبت نام و مدارک ببرین پزشکی قانونی و ازین حرفا میخوام ببینم درسته واقعا اینقدر زود میدن؟