2777
2789
عنوان

کیا از مامانشون دلگیرن؟

1062 بازدید | 33 پست

سلام دوستام من الان سیزده هفته باردارم تاپنج هفته پیش حالم خیلی خیلی بد بود هییچی نمی‌تونستم بخورم فک کن یه بچه ی نوزده ماهم دارم شیرم میدادم داغون شدم همش آویزون مادر شوهرم بودم بیچاره با اینکه خودش مریضه حتی بچمم میشست اما همش دلم مامانمو میخواست آخه هیچ کس مادر نمیشه اما.. مامانم معاون مدرسست غرق کارش اصلا براش مهم نیست که من بهش نیاز دارم اما همش سعی کردم درکش کنم تا اینکه ی هفته پیش رفتم خونشون ظهر که از مدرسه اومد گفت چرا خونه اینقد کثیفه خوبه تو یه بهونه پیدا کردی اونجا دلم شکست هیچ جوره خوب نمیشه:(

منم ازش ناراحتم.خواهرام ازبس پشت سرم پیشش حرف زدن اونم تاثیرگرفت خیلی ناراحتم ازشون ولی دیگه بی خیال.رابطمو کم کردم که اذیت نشم.خیلی بد شوارمو بهم میگه که باعث دعوامون شده منم زیاد نمیرم دیگه

سایه جون قدیم هستم

البته وقتی تو روزای تعطیل میرم پیشش بهم میرسه اما بهش وابستم دلم براش تنگ میشه وقتی میرم خونشون سعی میکنم کارای خودمو پسرمو خودم بکنم که اذیت نشه ولی دیگه مرتب کردن خونه اونم برا یه ویاری خیلی فشاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای نداری عزیزم مادر رو نمیشه پس داد نه تعویض کرد 

من مادرمکارمنده 

موقع زایمان نیومد پیشم تو بیمارستان همراهم نشد خودم تنهایی با شوهرم اومدم خونه 

خلاصه کوچکترین کمکی بهم نکرد ولی مجبورم مدارا کنم تا اوضاع از اینی که هست بدتر نشه

تو رو خدا بچه دارید سر کار نرید از بچگی عقده ی مامان خونه دار دارم مامانی که همه ی وقتش تو خونه باش به خدا خیلی ضربه خوردم مامانم معلم بود حالام معاون همیشه برای بچه ی مردم مادر برای بچه های خودش دایه

منم ازش ناراحتم.خواهرام ازبس پشت سرم پیشش حرف زدن اونم تاثیرگرفت خیلی ناراحتم ازشون ولی دیگه بی خیال ...

انگار حرفاي منو زدي

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
چاره ای نداری عزیزم مادر رو نمیشه پس داد نه تعویض کرد  من مادرمکارمنده  موقع زایمان نیوم ...

سر پسرم تابستون بود مامانم پیشم بود اما این یکی میوفته دم مهر فک کنم مث تو شم خیلی دردناکه اخه من به مامانم وابستم با اینکه خیلی کم پیشم هست

تو رو خدا بچه دارید سر کار نرید از بچگی عقده ی مامان خونه دار دارم مامانی که همه ی وقتش تو خونه باش ...

خودت شاغلی یا خانه دار چی خودی

من خودم خانه دارم ولی دوست دارم شاغل میبوسم میشه تعریف کنی دوست داشتی مادرت برات چکار کنه اگه شاغل نبود

مامان منم همینجوری بود

خیلی ریلکس و بی خیال

خیلی ازش دلخور میشدم، خونه ش میرفتم عالی بود ولی زیاد بهم زنگ نمیزد و کمک نمیکرد ، البته این اواخر پاهاش مشکل داشت

الان ده روزه به رحمت خدا رفته

کاش بودش، کاش هیچوقت توقعی ازش نداشتم، کاش من بیشتر بهش میرسیدم

حاضرم هر کاری بکنم دوباره برگرده 😢😢😢😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔