2777
2789

قیمت های دوخت لباس های ساده چقدره ؟ 

شما که خیاط هستین از درآمدش راضی هستید؟ 

منظورم شخصی دوزیه

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

بله ولی بستگی به نحوه دوخت و سفارشات داره ولی درکل پارچه ها گرونه و البته کرایه دستم روش میاد 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم مدرک‌گرفتم عالی بلدم‌ولی تا حالا هیچ‌سفارشی نداشتم نمیدونم چجوری میشه مشتری جذب کرد

برای خودم لباس هایی میدوزم که مثل مزون دوزه و هرکی میبینه تعریف میکنه.ولی حتی مادرم تا حالا نداده من بدوزم براش

من یه نفر رو میشناسم سرویس اشپزخانه (دم کنی، دستگیره، پیش بند و جا نونی و ...) میدوزه و اوایل چوب خوری داشت ولی به مرور جا افتاد و چون تمیز میدوخت و خدایی قیمت منصفانه میداد، همون مشتری هاش براش زبونی به بقیه هی منتقل کردن و بازاریابی کردن براش 

الان وقت سر خاروندن نداره ماشالا 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من خیاط نیستم ولی اطراف داریم 

اگر طراحی دوخت هم انجام بدی یا مزون دوزی و شخصی دوز حرفه ای و تخصصی بشی درآمدت میتونه بسته به محل زندگیت خوب باشه تخصصی منظورم اینه در یک زمینه کار کنی مثلا کودک ، مجلسی زنانه ، لباس روزانه زنانه ، لباس خونگی 

مثلا یکی میشناسم کودک کار میکنه و خیلی راضیه 

ولی ساده دوزی و متنوع کار کردن در حد دوخت معمولی که اکثر خیاط ها انجام میدن  خیلی درآمد خوبی ممکنه نداشته باشه

من رفتم مدرک‌گرفتم عالی بلدم‌ولی تا حالا هیچ‌سفارشی نداشتم نمیدونم چجوری میشه مشتری جذب کردبرای خودم ...

عزیزم به نظرم از دوست و اشنا و نزدیکان انتظار نداشته باش چون اگر هم برات بیارن، انتظار مجانی یا قیمت کم ازشون بگیری، ازت دارن

تو مدرسه بچه هات اگر میرن، تو مسجد محل (صرفا پیشنهاده نمیدونم میری یا نه  )، کاغذ چاپ کردن و پشت شیشه مثلا سوپری محل چسباندن، به خرازی محل که معمولا هم خانم فروشنده اش هست بسپر یا کاغذ بچسبون، معمولا اینجور جاها مشتری غالبش خانم ها هستن 

بعدم یکی دو نفر بیان و راضی باشن به مرور به بقیه هم میگن و خودبخود برات مشتری جور میشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بنظرم خیلیم درآمد خوبی داره اگه مثلا به مدارس بسپری که بیشتر

از ما نفری ۸۵۰ گرفتن برای مانتو شلوار دخترم

خب تو حساب کن تاحالا از چند نفر این مبلغ گرفته!!پس درآمد خوبی داره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من رفتم مدرک‌گرفتم عالی بلدم‌ولی تا حالا هیچ‌سفارشی نداشتم نمیدونم چجوری میشه مشتری جذب کردبرای خودم ...

تا حالا کاری برای جذب مشتری کردی ؟ 

من خیاط نیستم ولی اطراف داریم اگر طراحی دوخت هم انجام بدی یا مزون دوزی و شخصی دوز حرفه ای و تخصصی بش ...

مثلا در یک شهرستان اگر در یک زمینه کار کنی موفق میشی ؟