2777
2789
عنوان

لوسیون روشن کننده بدن

790 بازدید | 2 پست

برای خشکی بدن بعد از استحمام راه حل طبیعی دارین که روشن کننده هم باشه؟ بنظرتون ممکنه اگه خشکی بدن و بعد از استحمام رسیدگی نکنیم باعث تیرگی بدن شه؟

حس میکنم بدنم یکم تیره تر شده چون بعد استحمام پوست پوست میشه بدنم و بهش رسیدگی نکردم 

اگه لوسیون بدن خیلی خوب که روشن کننده هم باشه میشناسین بگین، ممنون 

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

سلام عزیزم من خودم مغازه ارایشی دارم پیشنهاد میکنم به کانالم یه سربزنی لوسیون هم دارم و مرطوب کننده قوی برای نواحی خیلی خشک و حتی سفید کننده بدن

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

@banoysharghi0922

این لینک کانالمه خواستی بیا درخدمتم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.