2777
2789

به نظرم دلیلش فقط خودخواهیه.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق چی

اره عشق نوازدی دارن انگار بچه عروسکه.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

چون با همسرم به ثبات عاطفی رسیده بودیم و دوست داشتیم پدر و مادر شدن و داشتن فرزند هم تجربه کنیم . این تجربه ها همه مسیرهای تکامل روح انسان و زندگی هستن . خوبه که ادم بتونه در موقع درستش تجربه اش کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

داشتیم تو مسیر کربلا قدم میزدیم با شوهرم تازه ازدواج کرده بودیم عقد بودیم هنوز...من میگفتم دلم میخواد دونفره همه کار کنیم و هنوز بچه نمیخوام و ما هنوز خیلی چیزا مونده باهم تجربه کنیم و دلم عشق و حالای نکردمو میخواد و... 

اونم میگفت نه بچه تاثیری نداره چه ربطی داره بازم باهمیم و... 

شوهرم وحشتناک عاشق بچس خلاصه که داشت سعی میکرد مخمو بزنه که بچه دار شیم... 

بعد همونجا که داشتیم راه میرفتیم یک نفر عراقی بهمون لباس نوزاد داد... 

لباس نوزاد مشکی محرمی...

هیچی دیگه

برگشت گفت ببین... اینا نشانه اس...ما باید بچه دار شیم 😂😂منم خر شدم بچه دار شدیم 

عشق به همسرمنظورم بود

اها 

بچه چ ربطی ب شوهر داره