2777
2789
عنوان

دخترم گم شد

218 بازدید | 10 پست

رفتیم پارک با همکارام  دخترم داشت با پسرای دوستم بازی میکرد یهو غیبش زد خدامیدونع چقدر جیغ زدم گریه کردم کل پارک داد میزدم بچم بچم خداخودش رحم کرد خیلی دور بود بم دست ی خانم و آقایی بود دخترم ای خدا هنوز توشوکم خیلی ترسیدم خیلیییی پارک شلوغ بود پر از بچه.  جلو همکارام آبروم  رفت خب چیکارکنم  منم آدمم. ینی حقم نی ی لحظه سرمو برگردونم همه از دستش خستن مامانم یکسره میگ بود فضوله و شیطون س سالشه   وقتی دیدمش کلی گریه کردیم تو بغل هم مامانم کلی دعواش کرد بخدا همش حواسم بش بود یک ثانیه سرمو برگردوندم نبودش خیلی دور شده بود خیلییی. بچه ها خیلی ترسیدم بخدا خیلی  خداروشکر الان پیشم خوابه ولی میترسم بخدا کلی بچه اونجا بود که آزاد بودن از دختر من کوچیک تر و بزرگتر اما بچه من اینحور گم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش میاد انقدر خود خوری نکن

خیلی بد گم شد تو اون چند دقیقه داشتم هزار جور فکر میکردم که  بار آخر بگردم و نباشش خودمو بندازم همونجا زیر ماشین چرا باید پیش بیاد منی ک اینقدر از همه چیم زدم تازه به هفتی کار پیداکردم الان میترسم از خونه هم بزنم بیرون

خیلی بد گم شد تو اون چند دقیقه داشتم هزار جور فکر میکردم که بار آخر بگردم و نباشش خودمو بندازم همون ...

هزاران بار ممکنه پیش بیاد برای همه، خودتو ناراحت نکن ازش درس بگیر 

بخیر گذشت منم همیشه میترسم از گم شدن بچه خیلی باید حواسمون باشه

آخه چقدر دیگ بخدا خسته شدم اینقدر اینوراونوزش رو نگا کردم  خسته شدم اینقدر ترسیدم اتفاقی براش بیفتع کاش از قبل اینکه ازدواج کنم میمردم  اینقدر اذیت نشم 

امشب بازار بودم یه دختر بچه گم شده بود وقتی پیدا شد مامانش گفت کجا رفته بودی عزیزم دختر بچه گفت تو ق ...

من خیلی اذیتم فقط بغلش کردم و گریه کردم اگر اتفاقی براش بیفتع میمیرم بخدا 

خیلی بد گم شد تو اون چند دقیقه داشتم هزار جور فکر میکردم که بار آخر بگردم و نباشش خودمو بندازم همون ...

عزیز دلم می‌دونم خیلی ترسیدی خیلی زیاد ، ولی واقعا پیش میاد ، بچه کوچیک همینه انقدر شیطون و بازیگوشن که خدا می‌دونه ، نمیشه دائم بترسی و زندگیتو راکد کنی که خدای نکرده چیزی بشه ، اگه اینجوریه آدم اصلا نباید بره بیرون وگرنه ماشین زیرش می‌کنه 

، الانم داری میری سرکار بچه رو به کسی میسپاری؟ اگه کسی هست غصه نخور 

بعدشم اون بالا سری حواسش هست به بچه ها ، خود مامان و بابای من چندین تا حادثه خطرناک رو تعریف میکنن که از کنترلشون خارج بوده و برای من و خواهرم رخ داده ولی خدا حافظمون بوده 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود