2777
2789

یه روز توی مترو من اولین ایستگاه خط سوار شدم. دو تا ایستگاه بعد در باز شد.  اون صندلی آخر کنار دری که باز میشه هم می دونید در کورترین نقطه ست نسبت به در. یه دفعه شنیدم بغل دستیم به یکی گفت بیا بشین. و من تازه متوجه شدم الان چند "ثانیه"ست که خانم مسنی با عصا سوار شده. یعنی پیرزن شروع کرد تا لحطه ای که پیاده بشه:

با تشر : برو کنار

من سر خوزدم جای خانم که ایستاد نشستم.

جای من نشست و باس... مبارکش رو گرد طرف من و تا دو تا ایستگاه بعد که پیاده شه یه یند به خانمی که جاشو داده بود بهش گفت: باز هم به شما، شعور ندارند، از جاشون بلند نمیشن، جاشونو نمیدن به من، باز هم به تو که بلند شدی...

چیزی که منو بیشتر از توهینهای خانمه ناراحت کرد، عکس العمل اون خانمی بود که جاشو داده بود بهش هی تو روش لبخند می زد و تایید می کرد:

آره، تکون نمی خورن، آره، راست میگی، چی بگیم والله!!!!

من اگه جاش بودم به اون پیرزن می گفتم: ببین من جامو تعارف کردم این بنده خدا شاید حواسش نبوده. حواسش اگه بود هم لطف بود وظیفه نداره جاشو بده. بعد هم مسلمون تو همین الان جای همینی نشستی که داری بهش بد و بیراه می گی. 

لطفا جایی ناحقی می بینید حداقل تایید نکنید!

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

بعضی پیرزنا واقعا بی شرم هستن

یادمه برای پیرزنی بلند شدم اون بشینه یهو محکم منو هل داد و شروع به بی ادبی زیر لب و نشست

مشکل داشت چرا من یکم زودتر بلند نشدم

اللهُ یکفی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسری تو ایستگا اتوبوس سوار شدم

یادم نیس مدیریت بود یا تربیت مدرس فقط یادمه ایستگا شلوغی بود

که تا رسیدن من فقط چند تا صندلی های ته مونده و بود و داشتم میرفتم بشینم

یهو دیدم زنی ک میخواد صندلی بغلیم بشینه گف نههه نشین

اینجا میخوایم جا بگیریمم

فامیلای ما عقبن دارن میاان

حالا فک کن اتوبوس انقد شلوغ بود اینهمه ادم صف 

همچین انتظاری داشت ازم!

منم داد زدم گفتم وسیله عمومیه مگه مال توعه؟

دیگه هیچی نگف و نشست سرجاش

بعضی پیرزنا واقعا بی شرم هستنیادمه برای پیرزنی بلند شدم اون بشینه یهو محکم منو هل داد و شروع به بی ا ...

برای شما هم پیش اومده؟

بعضی ها لطف که می کنی فکر می کنند آدم مهمی بودند. پای خوبی شما نمی گذارند.

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.