2777
2789
عنوان

درد دل ی زن تنها

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان،من ۳۵ سالمه،ی بچه دو ساله دارم، ۸ ساله ازدواج کردم،با خانواده شوهرم تو ی حیاط زندگی میکنم، وقتی ازدواج کردم همه چی عالی بود، اما کم کم اخلاق شوهرم خراب شد، از اول بی محبت بود،بعد از ب دنیا اومدن بچه کامل بی محبت شد، رابطه جنسیمون خوبه، ولی دریغ از ی ذره محبت،ی بغل،ی بوس،ی توجه، از پارسال هم ک پدرو مادرم فوت کردن،دیگه دید بی پناه شدم،جایی را ندارم، ب کل دیگه نگاهم نمیکنه، پول خیلی کم میده، من دانشگاه رفتم ،خودش دیپلمه، از لحاظ زیبایی و اندام از همه خانوادش قشنگترم،باسلیقه ترم، همیشه خونه زندگیم تمیز،غذا آماده،مدل ب مدل کیک میپزم،درحالی ک جاریام همیشه خونه زندگیشون کثافت برداشته، ب هیچ کاری نمیرسن،حتی دیپلم ندارن، اما این اصلا قدر منو نمیدونه، اذیتم نمیکنه، دعوا،کتک اینا نداریم،ولی همیشه سکوته

امشب دلم از تنهاییم،بی کسیم داره میترکه،تا زمانی که پدر مادرم زنده بودن ،جرات نمی‌کرد اذیتم کنه،همیشه بهم توجه میکرد اما الان شدم کلفت خونه اش

سلام 

خدا رحمتشون کنه 

ولش کن بزار تو حال خودش باشه تو با بچت وقت بگذرون 

باهاش حرف بزن بازی کن و اینک میتونی اینجا درد و دل کنی و سبک بشی

اگه به درد کسی خوردی به دردت نخورد به دردش بخوری به درد نخوری ..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خدا رحمتشون کنه ولش کن بزار تو حال خودش باشه تو با بچت وقت بگذرون باهاش حرف بزن بازی کن و اینک ...

مرسی اومدی تایپیکم، دلم خیلی برای پدر مادرم تنگ شده، اینجا دیگه کسی را ندارم، شوهرم یکسره پیش خانوادشه، پدر مادرش از مال من سن بالاترن،اما سالمن و با سیاست،همه بچه هاش دورش جمع میشن ولی من تنها

مرسی اومدی تایپیکم، دلم خیلی برای پدر مادرم تنگ شده، اینجا دیگه کسی را ندارم، شوهرم یکسره پیش خانواد ...

🙂🙂تو تنها نیستی خداروشکر یه بچه داری

با خدا درد و دع کن وقتایی که دلت میگیره قران بخون نماز بخون معجزه میکنه 

خواهر برادر نداری؟

چیکار کنم شوهرم ی کم منو ببینه،برام وقت بذاره،بهم محبت کنه، فقط میاد غذا میخوره،میخوابه،میره خونه مادرش، وقتی اونجاست صدای خنده اش تا سر کوچه میرسه،بچه را هم میبره،ولی وقتی میاد خونه سکوت،حرف هم بزنم جواب نمیده،همش اخمالو

بخدا نه غر میزنم،نه دعوا میکنم،نه حرفی ک ناراحت بشه،تا برسه چای میدم،میوه میدم،لباساشو میشورم،خونه همیییییشه تمیزه، ولی انگار منو نمیخواد،همش جلو تلویزیونه،کم محلی میکنه،تو قیافه است

دارم ،ولی سرگرم زندگی خودشونن، ازم دورن

به هر حال میتونی حداقل باهاشون در تماس باشی 

ببین هیچوقت خودتو ضعیف و ناتوان نشون نده مخصوصا جلو خانواده شوهرت اونا از این استفاده میکنن و بهت اسیب میرسونن ضربه میزنن