2777
2789
عنوان

عصبکشی دوباره

108 بازدید | 14 پست

دو سال پیش عصبکشی کردم دندونه خیلی درد میکنه فکر کنم خوب عصبکشی نکرده 

توو این هفته میخوام برم به دکتره نشون بدم اگه گفت دوباره عصبکشی میخواد میرم پیش متخصص اندو 

هزینه ری اندو پیش متخصصو میتونم از دکتر قبلی بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه عصب کشی مجدد خیلی گرونترهمن برای دندون هفتم عصب کشی مجدد کردم پارسال ده تومن دادم

خوب همون دیگه من نمیتونم دوباره هزینه کنم

از دکتر قبلی که کارشو دریت انجام نداده میخوام هزینه شو بگیرم 

میشه؟

خوب همون دیگه من نمیتونم دوباره هزینه کنماز دکتر قبلی که کارشو دریت انجام نداده میخوام هزینه شو بگیر ...

نمیده بنظرم

مگر اینا گردن میگیرن

انشالا بتونی پس بگیری

اگر‌وجدان‌داشته باشه البته

نه

پاش وایمیسته خیال میکنی؟

اسفند عصب کشی کردم اردیبهشت رفتم روکش کنم هنوز که هنوزه روکش نشد

متخصص  ریشه یه مرکز دیگه گفت عصب کشی مجدد میخواد متخصص ریشه مرکز خودشون میگه نه مشکل از لثه هست

دکتر مال همین مرکز بوده همه شون پشتش هستن 

یه تاپیک ظهر فعال بود پرستار رگ مریض رو پیدا نکرده بود رگ پاره شده بود بیست صفحه به همراه مریض که هیچ به کل نی نی سایت فحش داد که من باید اونقدر خرابکاری کنم تا کار یاد بگیرم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نهپاش وایمیسته خیال میکنی؟اسفند عصب کشی کردم اردیبهشت رفتم روکش کنم هنوز که هنوزه روکش نشدمتخصص ریش ...

خوب من دوسال پیش ۵میلیون دادم یه عصبکشی داغون تحویلم داده دارم از درد به خودم میپیچم

دوباره واسه خرابکاریه این دکتره معلوم نیست چقدر باید هزینه کنم

شما بعد عصبکشی هنوز درد داری؟

بله

فکر میکردم تا این حد طبیعی هست

رفتم روکش دکتر گفت دیگه این دندان عصب کشی شده بی حسی نمیزنم بیل و کلنگش رو آورد و گفتم ای ای

گفت پس برو متخصص ریشه 

که ماجراها شروع شد

رفتم پیش همون دکتر زد زیرش و البته همون دکتر متخصص برای روکش هم گفت نه اشتباه کردم این مشکل از لثه است 

دکتر اصلی هم گفت بغلی ها هم خرابن و درد از اینا داره میپیچه 

فعلا که یکی هفته قبل ترمیم کردم یکی هم هفته بعد

خوب از درد مردم پول به جیب میزنن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خوب خودش کارشو بلد نبوده واسه یه دندون چندبار هزینه کنم آخهری اندو خیلی گرونترم هست

انقدر این دکترها پول منو خوردن

حتی از یک پزشک متخصص زنان شکایت کردم

منو کشوند اتاق عمل

دکتر سارا مسیحی خدا لعنتش کنه

زیر میزی ازم گرفت پول بیمارستان

و ...

اخرشم هیچی

بلهفکر میکردم تا این حد طبیعی هسترفتم روکش دکتر گفت دیگه این دندان عصب کشی شده بی حسی نمیزنم بیل و ک ...

چی بگم گرفتاره این دندون شدم 

ایشالا که درست بشن دندونات