2777
2789

چق عجیبین

چرا فکرمیکنین با پوشیدن تاپو شلوارک جلوی پدرتون حرمت بینتون از بین میبره

یا اگ تاپو شلوارک‌جلوی محرمتون نمیپوشین با حیا هستین

و اینکه اصلا پدری ک بخاطر این دخترش جلوش تاپو شلوارک میپوشه حسدار میشه مریض جنسیه

پس مریضای جنسی رو با پدرای نرمال مقایسه نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه حیا نیست این پارانوئیده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هیچ مشکلی نداره میتونید بپوشید پدره دیگه، من خودم چون روم نمیشه و خجالتی ام دوس دارم شلوار و تیشرت بپوشم حتی جلوی هم جنس خودمم باشم اینجوری راحت ترم😄

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

نه اصلا اینجوری نیست  اتفاقا خوش به حال اون دختری که توی خونه با پدرش راحت و رفیقه حرف دلشو میزنه اعتماد به نفس بالایی داره و..... البته پدری که به قول شما مریض جنسی نباشه

بستگی به تعصب و فرهنگ خانواده ها داره 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بابا اینا میگن بخاطر احترام جلو باباتون روسری سر کنید

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

کلا نمیدونم چرا برای بعضیا فرهنگ ها و عقاید مختلف تعریف نشده اس

خب طرف از بچگی توی خانواده ای بوده ک اوکی  تاپ نپوشیده جلوی باباش ولی دلیل نمیشه ب دختر دیگ ای ک توی یه خانواده با فرهنگ دیگ ای بزرگ شده و میگه من تاپ. میپوشم بگه بی حیا!!!

بی حیا افکارته ک این قدر داغون  داری نظر میدی چون شبیه تو نیست

حقیقتا چون بلوچم لباسمون خیلی پوشیده هس حتی جلو خانواده ولی ب نظر خودم اگه ی روزی تاپ شلوارک بپوشم جلو بابام شاید چون عادت ندارم خودم خجالت بکشم ولی هیچ اشکالی نداره 

فوقش واکنش بابامم این باشه ک واسه اولین بار منو اونطوری ببینه بخنده 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥