2777
2789

سلام و عرض احترام دارم !

خوشحال می شوم در زمان امشب ، برای *عشرت بنت عزیزٱللّه* ، نماز هدیه (نماز لیلة الدّفن) ، بخوانید !

نام فرد از دنیا رفته : عشرت

نام پدرِ فردِ از دنیا رفته : عزیز ٱللّه

بازه ی زمانی خوانش این نماز ، پس از خوانده شدن نماز عشاء تا پیش از زمان اذان صبح ، می باشد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

خدا رحمتشون کنه ، تو سخنرانی شرح و بررسی کتاب آن سوی مرگ حاج اقا امینی خواه بود گمونم یادمه میگفتن اگه براتون مقدوره  صدقه بدید اثرش خیلی خیلی بیشتر از نماز لیله الدفنه یعنی اول صدقه بعد نماز 

من براشون حمد میخونم خدا بیامرزدشون 

خدا رحمتشون کنه ، تو سخنرانی شرح و بررسی کتاب آن سوی مرگ حاج اقا امینی خواه بود گمونم یادمه میگفتن ا ...

سلام أللّه بر شما بانوی گرانمایه !✨✨✨✨✨✨✨

از برای آگاهی بسیار ارزشمندی که به من دادید ؛ با همه ی وجودم ، از شما نازنین ، پاکدلانه ، سپاسگزارم !✨✨✨✨✨✨✨✨

از برای این که زمان ارزشمندتان را به من بخشیدید و از برای این که با انگشتانتان ، واژه به واژه ی این نوشتارِ گوهرمند را ، برای من ، به مهر نویساندید ؛ با ریزه به ریزه ی هستی ام ، از شما بانوی گرامی ، سپاسگزارم !✨✨✨✨✨✨

به راستیِ أللّه ، خداوندگارِ یگانه ام ، گیتی ای لبریز از نیکی ، نور و زیبایی ، بهره ی سرنوشت شما بانوی فرازمند باشد ! خدایا چنین باد !✨✨✨✨☀️🌈✨✨🌹🌹🌧️💫🌟✨✨🌹🌹✨🌠✨✨🌕✨✨✨🌦️✨✨✨🌷🌷🌷🌌✨✨🌈🌷🌹🌹🌈🌟✨✨✨☀️🌷🌷🌷🌈✨🌷🌷🌹🌹🌈🌈🌷🌷🌹🌹🌷🌷🌷💫🌙✨✨✨✨✨

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.