2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون😭😭

312 بازدید | 25 پست

شوهرم شیفته به بابام زنگ زدم بیاد بکشتش

بدتر اینکه تو اتاق خوابم هست 😭

وای فک کردن به اینکه ک موش تو خونه راه رفته و تو اتاق خوابم راه رفته من و دیوونه می‌کنه😭😭

الان رو مبل نشستم تکون‌نمیخورم

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

چه بگویم نگفته هم پیداستتتتتتتتت

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

بعدش فقط باید یه هفته خونه رو کلا تمیز کنی و بشوری

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم نو رسیده مبارک🐀🐀🐀🐁🐁

خخخ

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

نخند موضوع جدیه 😂

جدیه رو بیخیال چندشه

گناه داره نکششششششششش

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

ما هم تو‌خونه موش‌داریم، یه خمیرهایی هست به اسم زاپی، ایتالیایه، نمیدونم‌توش چی داره که موش هرجا باشه پبداش میکنه و‌میخپره و.... فاتحه

زاپی الان یه‌ کم سخت گیر میاد، از این تله فنری‌ شاپالاقیا گذاشتم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

گناه داره نکششششششششش

میخای دکوری بزارم تو خونه😂😭

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

قدم نو رسیده مبارک🐀🐀🐀🐁🐁

😂😭😂😭

یه چسب موش بذار ،سریع میفته توش

آخه اولین بار موش دیدم معمولا خونه آپارتمانی موش نمیاد نمی‌دونم از کدوم قبرستون اومده 😭😭

میخای دکوری بزارم تو خونه😂😭

خوب بگیرش برو رهاش کن تو کوچه گناه دارهههه

قدم نو رسیده مبارک🐀🐀🐀🐁🐁

وای نگو تورو خدا 😭😭😭