2777
2789

سلام ۴ سال پیش ک بینیم عمل کرده بودم خیییلی لاغر شده بودم زیر چشام گود افتاده بود شبیه عروس مردگان

هر شب قبل خواب یکی دوقاشق پودرسنجد با شیر پرچرب قاطی میکردم میخوردم بعد یکی دو ماه صورتم پر شد بدنم نمیدونم چون وزن نکردم ولی صورتم قشنگ پر شد  

یکماه پیش هم لوزه عمل کردم صورتم لاغر شده میخوام دوباره شروع کنم 

بهتر از قرص و مکمل و .. هست 

عوارض نداره ک هیچ برای استخوان ایناهم مفیده سنجد

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باعث جوش زدن نشد؟

نه اصلا 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
عزیزم شکم که نزدید؟

نه عزیزم