2777
2789

من اصلا ازدواج رو دوست ندارم مسئولیت سنگینی داره ولی از طرفی آرزومه مادر بشم🥲حسش رو خیلی دوست دارم

چند بار خواب میبینم یه دختر دارم تقریبا شبیه خودم بعصی وقتا دو تان بعد چقدرررر من دوستش دارم وقتی از خواب میپرم میبینم همش خواب بوده گریه میکنم خیلی حس بدیه حس میکنم دختر واقعیم از دست دادم 🥺

بخاطر خرافات و چیزی که ارز این خواب میاد ترسیدم رفتم دکتر زنان گفت اوکی هنوز دختری

با اینکه کاری نکردم ولی همش میگفتن این خواب رو ببینی یعنی چیزیت شده 

الان نمیدونم دلیل این خوابا چیه

فکر کردن زیاد به بچه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی ادم به همه چی فکر میکنه و رویا بافی میکنه یادش بخیر من و دوست صمیمیم هم رویا بافی میکردیم اگه ...

ایجان آره دقیقا ولی من از بچگی یه همچین خوابایی میدیدم تازه اون موقع بچه بودم بزرگی های خودم ک شبیه الانم بودرو میدیدم با بچه هام

منم شبا که خوابم نمی بره به یه دختر بچه نوزاد فکر می کنم و با ناز کردنش خوابم می بره

خیلی آرام بخشه😍

با این که بچه ها رو دوست دارم اما هیچ وقت نمی تونم طعم داشتنش رو تجربه کنم اما دوقلو هیچ وقت دوست نداشتم چون همیشه یکیشون قلدر میشه و اون یکی رو اذیت می کنه دو جفت دوقلو تو فامیل داریم این شکلین

منم شبا که خوابم نمی بره به یه دختر بچه نوزاد فکر می کنم و با ناز کردنش خوابم می برهخیلی آرام بخشه😍 ...

الهی دقیقا منم همینجوریم🥺🥺چرااا که نه انشاالله بشه برات

نه همه دو قلو ها اینطور نیستن

الهی دقیقا منم همینجوریم🥺🥺چرااا که نه انشاالله بشه براتنه همه دو قلو ها اینطور نیستن

ان شاء الله برای شما هم❤

آخه دوتا از هم خوابگاهیم هم دوقلو بودن همین جوری بودن یکیشون همش به اون یکی دستور می داد 

میشه گفت چهار جفت این شکلی دیدم شاید بستگی به تربیتشون هم داره ولی بچه چه تک باشه چه جفت که نعمت خداست😍

ببین به نظرم در آینده دوقلو میاری

من قبل ازدواج اسم شوهرم اختلاف سنی مون محلی که زندگی می کنم(اصصصصصصلا سمت بابام اینا نیست) حتی ماشینی که داریم و رنگش بهم الهام شده بود نمی دونم چجوری ولی حسش می کردم

همونایی که مجردی حس می کردم شد

اصلا بحث تلقین و این چیزا نیستا

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ان شاء الله برای شما هم❤آخه دوتا از هم خوابگاهیم هم دوقلو بودن همین جوری بودن یکیشون همش به اون یکی ...

دقیقا من خودم رلم دو قلو اصلا اینطور نیستن جونشون بهم دیگه بنده 

ببین به نظرم در آینده دوقلو میاریمن قبل ازدواج اسم شوهرم اختلاف سنی مون محلی که زندگی می کنم(اصصصصصص ...

وایی عزیزم خوشبحالت کاش برا منم همین بشه خدا از دهنت بشنوه 

نه قطعا اینا تلقین نیست الهامه به قول خودت