نوکیا۰۰ مدیر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13668 عنوان اسم مادربزرگاتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 65 پست بنظرم یسری مادربزرگا اسماشوون خییلی قشنگه اصیله اصلامادربزرگهلی خودم یکیشون لعیا و یکی خورشید بود واقعا جذابه 1404/05/17 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 5840 😐جانواقعا؟ اره بخدا تو یه جمع بودن به یکیشون میگفتیم مامان منیر به یکی عزیز منیر 😍😂همه تعجب میکردن تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 11456 چون جهان تاب طولانیهمیخاستم بدونم چی صداش میکردین نپرسیدم والا ولی همین اسمو کامل میگفتن فکرکنمتو شناسنامه مامانم اسم مامانشو دیدم یبار 😂😂 .
نوکیا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13668 از بس تکه اسم مامانبزرگ مادریمبگم فورا شناسایی میشم😂 بگووووو
نوکیا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 13668 لعیا اسم مادربزرگت بود وای چقدر قشنگ از اسم من دهه هشتادی جدیدترمهتاب حلیمه ارره خیلی جذاب بوده بنظر خودم
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36371 چه جداب آره 😍😍بابابزرگامم دوتاشون علی ...خدا رحمتشون کنه
سمانه75لطفی عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2820 از هر طرف دو تا مادر بزرگ داشتم پدری: حوریه، شاه زنانمادری: طاووس، آسیه خلاصه ی داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه که: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم a💙
lyحاجیai عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1441 اره بخدا تو یه جمع بودن به یکیشون میگفتیم مامان منیر به یکی عزیز منیر 😍😂همه تعجب میکردن 😅🕸🖤خیلییییی خانواده باحالی دارین 𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ 🕸
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 5840 😅🕸🖤خیلییییی خانواده باحالی دارین فداتم 😂یه چیز پشم ریزون دیگه من از عمم ۱۳ روز بزرگترم 😂تا روزی که درس خوندم همکلاس بودیم تمام دنیای منید 🦋A🦋S🦋
یلدا71یلدا عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 824 اووه چه جدای اون موقع صبا گذاشتن اره واقعاااااتک دختر بوده 😅 دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم
lyحاجیai عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1441 فداتم 😂یه چیز پشم ریزون دیگه من از عمم ۱۳ روز بزرگترم 😂تا روزی که درس خوندم همکلاس بودیم 😱یعنی بهش میگفتی عمه بعد 😅بهش برنمیخورد؟😅🕸 𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ 🕸