2777
2789

تابستون‌ها پیراهنشو در میاره میگه گرمه امشب بهش گفتم اشغال ها رو بزار سر کوچه رفته بازم بدون لباس اومدم تو حیاط بهش میگم صد بار بهت گفتم لباس بپوش باباش اومده میگه داد نزن دلش می‌خواد اعصابم خورد شده به نظرتون حق با کیه پسرم چهارده سالشه

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش شوهره من.ازمجردی تواتاقش میموند فقط باشرت.الانم ک خونه خودمونیم باشرته همش.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شوهر منم همینجوریه فقط یه شلوارک میپوشه 😩خیلیا همین جوری میچرخن معتقدند خونه شون راحت و آزاد نباش ...

خونه خودشون اره بیرونم همینطورین 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
خونه خودشون اره بیرونم همینطورین

نه بیرون لباس میپوشه 

متنها گاهی  با تیشرت و شلوارک  میخواد وسیله از ماشینش برداره تا پارکينگ میره   منم هر بار میگم با شلوارک نرو  گاهی گوش میده شلوار میپوشه گاهی هم  میگه دیروقته همه خوابن