2777
2789
عنوان

عمل لوزه کودک

64 بازدید | 15 پست

سلام مامانا پسرم پیش یک مدام مریض میشد تقریبا هر ماه پیش دو حدودا سه بار اما از بعد عید سه بار تا الان مریض شده 

دکتر پیشنهاد داده اگر با اسپری خوب نشد عمل کنیم 

دوستان شماتجربه دارید ؟پسرم مهر ماه می‌ره مدرسه گفتم برم یک دکتری ببینم وقت بده شهریور برا عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم رو سه سالگی عمل کردم و راحت شد

😔خیلی نگران پسرمم ‌‌‌‌من دست تنهام ، دلمم شور میزنه واقعا 

چند روز نگهداری کردین ؟

چون خودم شاغلم تو شهریور سفر هم می‌خوایم بریم می‌خوام ببینم چند روز نقاهت دارع

یادته چند روز نتونستی بلند. شی و باید مادرت میبود

عزیزم من فکر کنم حدود یه هفته بعد ترخیصم بهم استراحت داده بودن چون یادمه مدرسه نمیرفتم ولی من اصلا اذیت نبودم نیاز به استراحت نداشتم و بله مادرمم بود کنارم 

😔خیلی نگران پسرمم ‌‌‌‌من دست تنهام ، دلمم شور میزنه واقعا چند روز نگهداری کردین ؟چون خودم شاغلم تو ...

عملش یه روز بود صبح ساعت ۸ رفتیم بعدازظهر ۳ اومدیم خونه

سه روزمراقبت شدید میخواست

یه ماه هم دارو گرفت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

چطور بود فدات شم چند روز مراقبت کردین من کارمندم می‌خوام ببینم چقدر باید مرخصی بگیرم

پسر من که این ور اون ور هم می رفت،خودم هم یه مهمونی زنانه رفتم بدون اون.ما آخر اسفند عمل کردیم که تعطیل باشه بعدش.نیازی به استراحت نداشت فقط باید ببینین چه غذاهایی هم برایش مناسبه هم باب میلشه،فراهم باشه براش

عملش یه روز بود صبح ساعت ۸ رفتیم بعدازظهر ۳ اومدیم خونهسه روزمراقبت شدید میخواستیه ماه هم دارو گرفت

دست گلت درد نکنه اگر بشه تا چهار روز کنارش میمونم خونه بعد میگم مامانم بیاد پیشش تا خودم از سر کار بیام 

خداروشکر اگر یک هفته بوده احتمالا از روز چهارم بهتر بودی

آره بابا تنها مشکلم این بود که غذا به من فقط سوپ شیر میدادن واقعا داشت حالم به هم میخورد از سوپ و اینکه دکتر گفته بود بستی هم بعد عمل زیاد بخور چون سرده کمک میکنه اینو دوست داشتم😂

دست گلت درد نکنه اگر بشه تا چهار روز کنارش میمونم خونه بعد میگم مامانم بیاد پیشش تا خودم از سر کار ب ...

راحته قربونت اصلا نگران نباش 

بعد عمل خودت رو سرزنش میکنی که چرا زودتر عملش نکردی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

آره بابا تنها مشکلم این بود که غذا به من فقط سوپ شیر میدادن واقعا داشت حالم به هم میخورد از سوپ و ای ...

الحمدلله حالا آشپزیم خوبه سعی میکنم تنوع بدم غذاها رو ولی د کل پسرم مایعات جز آبگوشت هیچی دوست نداره نه‌سوپ نه اش