2777
2789

به سلامتی🥰😍

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوخودااا نینی

من نی نی میخوام 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دو تا سرهمی

پوشک و لباس بچه، دستمال مرطوب، روغن بچه و پتو و دورپیچ فللا یادمه. و مدارک زایمان و برای خودم کاور توالت فرنگی و پد بهداشتی بعد از زایمان (که اینا با پوشک تو بیمارستان استفاده نشد و خودشون دادن) و لباس و لوازم ارایش و شونه و سشوار. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من دیروز ساکشو چیدم

سرهمی گذاشتم با ی بادی کلاه دستکش جوراب 

ی بلوز شلوار و کلاه ستش هم گذاشتم ک گیر دادن اونو بکنم تنش

شیشه شیر

پستونک

پوشک

زیر انداز تعویض

خشک کن

برا خودم لباس ست عکاسی

دمنوش گاوزبون بابونه

نسکافه

فلاسک

لوازم ارایش و برس

پوشاک سایز بزرگ 

لباس زیر 

لباس راحتی دیگه

مدارکم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دو تا سرهمیپوشک و لباس بچه، دستمال مرطوب، روغن بچه و پتو و دورپیچ فللا یادمه. و مدارک زایمان و برای ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی😍

سشوار برای خودتون بود یا نوزاد؟

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی😍سشوار برای خودتون بود یا نوزاد؟

خودم عزیزم نوزاد که خوشگله، مامانش باید یه کم ترگل ورگل میشد واسه ساعت ملاقات😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیمارستان بلوز شلوار میخواد خودش

برا خودت شال خوشگل ولی سبک.پوشک بزرگ. شورت به تعداد زیاد. رژ . شانه. کش مو و گیره مو . فرمژه ببر موهاتو اونجا ببافی راحت میشی و مرتبتر دیدا میشه یه بافت ساده از پشت یا ازدو طرف دکطرف البته بهتره چون موقع دراز کشیدن اذیت نمیشی

خوراکی فقط مایعات قراره بخوری تا مرخص بشی البته توی سزارین

کمپوت گلابی انجیر سیب اناناس ببر فقط ابش رو میتونی بخوری

متفرقه ها :شارژر گوشی دوربین یه بسته کیسه فریزر و دستکش یکبار 

برا بچه: پوشک_ سه دست لباس بچه_ دورپیچ _دستمال مرطوب _ کلاه و دستکش نخی و جوراب_ کریر

😁😍به سلامتی

سلامت باشی، الان دوسال و نیمشه😄