2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا اشغالن و بد ذات

380 بازدید | 36 پست

یکی فامیلامون بیمارستان بستری شد رفتم ملاقاتش پسر عمم هم پیشش بود اومد پایین که من برم پیشش بعد چندتا کارمند  های بیمارستان به پسر. عمم گفتن خوشتیپ و کلی قیافش رو مسخره کردن خیلی دل پسر عمم شکست چقدر یکی بد ذات مگه قیافه چیه که باید یکی رو بخاطرش تحقیر کنن

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💔😔

حالا حساب کن یه بچه جلو همه بچه چرا دندونت شکسته بی بی این خ. شگله؟ اره 

نه بابا کجاش خوشگله چقد زشته 

یا یه جای دیگه  عروسی یه بچه دیگه 

فلانی تو خوشگلی چرا این فامیلتون زشته

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

من هنوزم نفهمیدم

وقتی بعضیا میگن خوشتیپ منظورشون مسخره کردنه ؟ 

اخه من خودم به یکی گفتم ولی منظورم مسخر ه کردنش نبودددد

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم https://daigo.ir/secret/71666606131

💔😔حالا حساب کن یه بچه جلو همه بچه چرا دندونت شکسته بی بی این خ. شگله؟ اره نه بابا کجاش خوشگله چقد ...

😓😓😓😢😢😢😢😢😢😢خیلی بد ذاتن بدجور دل میشکونن

من هنوزم نفهمیدموقتی بعضیا میگن خوشتیپ منظورشون مسخره کردنه ؟ اخه من خودم به یکی گفتم ولی منظورم مسخ ...

نه خوشتیپ به شوخی نه اولش ماهم فکر کردیم شوخی کرده ولی بعدش گفت چقدر بد ریختی و  زشتی و کلی حرف دیگه 

نه خوشتیپ به شوخی نه اولش ماهم فکر کردیم شوخی کرده ولی بعدش گفت چقدر بد ریختی و زشتی و کلی حرف دیگه

اهان

اونا خیلی کار بدی کردن ....

قیافه پسر عموت دست خودش نبوده که ولی اونا زبونشون دست خودشونه پس بیشعورن

من نبود رو به کمبود ترجیح میدم https://daigo.ir/secret/71666606131

نه خوشتیپ به شوخی نه اولش ماهم فکر کردیم شوخی کرده ولی بعدش گفت چقدر بد ریختی و زشتی و کلی حرف دیگه

خب شمام دفاع میکردی شما با ی کیلو ارایش اصلا خوب نیستین ارایشتپنو پاک کنید ی میمون میبینیم

اهاناونا خیلی کار بدی کردن ....قیافه پسر عموت دست خودش نبوده که ولی اونا زبونشون دست خودشونه پس بیشع ...

خیلی دلش شکست درست میگی از بیشعور بودنم که گذشتن ولی بیچاره  پسر عمم زشت نیست چون از سن کم رفت سرکار افتاب سوخته شد ودیگه نتوست به خودش برسه

والا قیافت خوب باشه از حسادت میترکن میگن عملی و مصنوعی 

به خودت نرسی طبیعیو خدادادی باشی مسخرت میکنن 

دیگه کم کم حالم داره از این مردم بهم میخوره

عقده ای ها

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم