به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
نه خانم خیلی خیلی کمه.یه خودکار بگیر دستت و اینو همینطور جلو چشمات عقب جلو کن و زوم کن روش...جدی میگما...یه چشم پزشک معروف مرحوم خدادوست برای برادرم سالها پیش تجویز کرد
میشه واضع تر بگی بهم یعنی خودکار رو بگیرم جلو چشمم بعد بعد چشمامم رو به راست و چپ تکون بدم
نه عزیزم...خودکار دقیقا بگیر جلوی بینی تو به فاصله سی سانت نزدیک کن دور کن بیار نوک بینیت دوباره دستتو دور کن و هردوچشم بهش خیره بشو.برای برادر من همین کار چند سال پیش جواب داد.