2777
2789
عنوان

منو اون هم کفو همیم آیا

181 بازدید | 26 پست

سلام به همگی 

بچه ها من ی دخترم از ی خونواده ی تحصیل کرده خودمم رتبه برتر کنکور بودم پدرمادرمم همینطور 

وضعمون خوبه کلا 

بعد با پسری آشنا شدم که قیافه ی خوبی داره اخلاق خوبی هم داره اما از لحاظ تحصیلاتی از خونواده ی پایین تره یعنی مامان باباش تحصیلات آنچنانی نداره

من بالای شهر میشینم 

اون وسط شهر 

بعد خونواده ی خیلی شدید مذهبی داره که من خودم اون قدر نیستم

مامانش میگه باید چادری باشم اما خودم اصلا دوست ندارم 

بنظرتون من با موقعیتی که دارم خودمو حیف نمی کنم؟! با این آدم ازدواج کنم؟!

ترکمنم💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از هیچ نظری بهم نمیخورید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بله حیف میکنی خصوصا ک رو پوششت حساسن کار ندارم بگن چادری بشی یا چادرتو در بیار فرقی نداره ولی این دخ ...

آره ولی با پسره دوستم بهم میگه اگه دوسم داشته باشی یا کاری می کنی مامانم دوست داشته باشه 

ترکمنم💚❤️

ببین مهم رفتار و فرهنگ خونوادشونه تحصیلاتو چیکار داری اگه پسره تحصیل کردست خوبه بیشتر تمرکزتو بزار رو عقایدشون ، اگه خیلی مرهبی رو نمیتونی تحمل کنی بیشتر روش فکر کن ولی اگه میتونی عقاید اونارو داشته باشی قبول کن 

واقعا هم همینطوره ولی واقعا پسر خوبیه حس میکنم این دوران سخته ی پسر خوب پیدا کنی

خانواده هم مهمه وقتی همین اول تو پوشش تو دخالت میکنن بعدها هم تو مسائل دیگه دخالت خواهند کرد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین مهم رفتار و فرهنگ خونوادشونه تحصیلاتو چیکار داری اگه پسره تحصیل کردست خوبه بیشتر تمرکزتو بزار ر ...

آخه من شنیدم اگر عروس خونواده ای بشی که از خودت پایین تر باشن اینقدر کوچیکت می کنن در سطح خودشون بشی

اصلا ی جور عجیبی مذهبین ما اینقدر نیستیم انگار با پوشش من که خیلی مامانش مشکل داره بجز اونم یه خواهر داره امسال می‌ره اول برای تولدش چادر خریدن من واقعا وقتی شنیدم اصلا موندم بچه ی این سنی برای چی چادر بپوشه

ترکمنم💚❤️