2777
2789
عنوان

آدمی که فقط پز میده رو چکار کنم 💔

89 بازدید | 5 پست

پدرشوهر خالم تقریبا دو سال پیش فوت کرد یه ارث خیلی خوبی رسید بهشون

ببین یعنی یه جوری رفتار میکنن

کاملا شبیه این فیلم ها یا کلیپ های اینستا که تازه به دوران رسیدگی رو مسخره میکنن

قبل اون وضعشون از ما پایین تر بود ولی الان وضعشون خیلی بهتر از ما شده

ولی یه چیزایی رو تعریف میکنن از کارایی که کردن که من قبلا انقدر انجام دادم برام عادی شده

یا مثلا تعریف میکنه ما از فلان پاساژ فقط خرید میکنیم

در حالی که ما انقدر رفتیم اونجا تکراری شده برامون *انقدر نگفته بودم حتی نمیدونستن میشناسیم اونجا رو*

خیلی سعی کردم نادیده بگیرم ولی واقعا رو مغزمه

ده دقیقه هم نمیشه تحملشون کرد 😑😑

ببخشید زیاد شد غر زیاد داشتم گفتم اینجا بزنم 🤣🤣

لبخند بزن و طوری وانمود کن انگار حرفاش واقعیه و عقده نداره!!!

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

متنفرم از اینجور آدما...متاسفانه هرجایی هم که میرم یا تو ارتباطات فامیلی از این آدمای تازه به دوران رسیده به پستم میخورن....

خونواده شوهرم هیچی ندارن مستاجرن حتی یه دوچرخه هم ندارن(البته بخدا من این چیزا رو ملاک خوبی یا بدی آدما نمیدونم)ولی خواهرشوهرام جوری از دکوراسیون خونه مادرشون و...تعریف میکنن هر کی ندونه فکر میکنه اینا خیلی پولدارن...یه خونه داغون تو حاشیه شهر ....وسایل خونه بسیاااار ساده

بخدا تعجب می‌کنم چرا انقد تعریف میکنن

یا کافیه یه مسافرت برن تا دوسال تعریف میکنن....🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از اینجور آدما...متاسفانه هرجایی هم که میرم یا تو ارتباطات فامیلی از این آدمای تازه به دوران ...

رو مخ تر اینو جلو من برای من کلاس میزاره که من به جز فلان پاساژ نمیتونم از جایی خرید کنم

به خدا بدم میاد از اینجور حرفا و گرنه بهش میگفتم لعنتی تو تا دوسال پیش دنبال حراج دست فروش ها بودی 😐😐😐

حداقل برای غریبه پز بده نه فامیل 🤣

رو مخ تر اینو جلو من برای من کلاس میزاره که من به جز فلان پاساژ نمیتونم از جایی خرید کنمبه خدا بدم م ...

با تمام سلول‌های بدنم درک میکنم چی میگی....

همون دیگه حداقل برا غریبه پز بدن نه برا ما که کل آمار داراییشون دستمونه

حالا خواهرشوهر من تو مجردی تا سرکوچه شون نرفته الان به واسطه شوهرش گردش و...میره میاد برا من طاقچه بالا میزاره