یازدهم رو پیش خوانی کن و همه شو تو تابستون بخون تستی یا حداقل بخش زیادی شو برای مرور دهم هم تو طول سال اگر ساعت مطالعت بالای 6 ساعت بود که دهم رو هم وارد برنامت کن اگر زیر 6 ساعت بود که هیچی دیگه بچسب به همون 11 تابستون بعد 10و 11 رو تستی جمع میکنی
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشکلم ارادست تا حس نکنم که دیره نمیتونم بخونم 🤷🏻♀️
ا خودم منم اینجوری بود میدونی اخرش نهایی 11 چی شد هیچی ریدم خواهرم😊 ولی الان دارم احساس میکنم که دیگه باید بخونم برا کنکور من خودم 2 ماه پیش با روزی 2 ساعت شروع کردم الان رو 8 9 ساعتم
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)