2777
2789

الان دیدم ی دختر ۱۹ ساله تاپیک گذاشته ک خواستگار خلبان داره 

همسنای خودم و میبینم ک بچه های ۵ ساله یا ۸ ساله دارن 

دخترای کوچکتر از خودم همه دارن ازدواج میکنن 

خب گناه من چیه ک هیچ خواستگاری نداشتم و ندارم والا بلا قیافم خوبه 

ظاهرم خوبه 

شاغلم تو اجتماعم 

آداب معاشرتم خوبه 

اجتماعیم 

پیشنهاد ندارم چه آشنایی چ ازدواج 

چند نفری بودن ک فقط میخاستن لذت ببرن 

آخرین پیشنهاد دوستیم ک داشتم واسه ۴ ماه پیشه 

من چیم از بقیه کمتره 

خانواده خوبی دارم تهرانم زندگی میکنیم

همه میگن خوش به حال اون پسری ک قراره تو برو تو خونه زندگیش 

ولی الان ک ۲۸ سالمه و پیشنهاد جدی ندارم میگم شاید واقعا دوست داشتنی نیستم ک کسی نمیاد 

و باید اینو بپذیرم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

خیلی از واقعیت ها رو باید پذیرفت

مثلا یکی از دوستام همسرش هیئت علمیه(البته از اول نبود و دانشجو بود) اما خودشم داداشاش هیئت علمی و وزیر بودن

بالاخره این چیزا بی تاثیر نیست

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از واقعیت ها رو باید پذیرفتمثلا یکی از دوستام همسرش هیئت علمیه(البته از اول نبود و دانشجو بود) ...

ربطش با تاپیکم و متوجه نشدم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
ربطش با تاپیکم و متوجه نشدم

منظورم اینه شرایط خانوادگی و محیط بسیار موثر تره تا تحصیلات...

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

منظورم اینه شرایط خانوادگی و محیط بسیار موثر تره تا تحصیلات...

گفتم ک خانواده خوبی دارم و پدرا و مادر بزرگهای بسیار خوشنامی داشتم