2777
2789

یعنی صد و خرده ای پول بدیم گوشی بخریم بعد واسه نصب و استفاده برنامه ها هم همش پول پرداخت کنیم ؟چه مقدار پول بابت برنامه ها باید بدیم ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یکی که گوشی شیاومی پنج تومنی میخره برای اپ ها پول میده اونوقت شما ناراحتی از این که برای گگوشی ایفون صد تومنی اپ بخری !!؟ بعدشم پول اپ ربطی به قیمت خود گوشیتون نداره 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی که گوشی شیاومی پنج تومنی میخره برای اپ ها پول میده اونوقت شما ناراحتی از این که برای گگوشی ایفون ...

من خودم الان همون گوشیه شیامی پنج تومنی رو دارم پنج ساله 😕

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

پول نمیخاد برنامه تحت وب دانلود کن

یعنی چی دقیقا ؟من خودم گوشیه آیفون ندارم میخواستم اطلاعاتم زیاد بشه

من خودم الان همون گوشیه شیامی پنج تومنی رو دارم پنج ساله 😕

خب پول بده اپ بخر مگه چنده بیست هزار تومنه دیگه نهایتش بشه صد هزار تومن ! مطمئنی صد میلیون دادی به گوشی ؟ 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

یعنی چی دقیقا ؟من خودم گوشیه آیفون ندارم میخواستم اطلاعاتم زیاد بشه

از داخل سافاری برنامه تحت وب دانلود میکنی 

منکه همیشه اینکارو میکنم ایتا و روبیکا و برنامه های بانکیمو اینجوری نصب کردم 

برنامه های خارجی که پول نمیخاد از اپ استور دانلود میکنی

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉