2777
2789
عنوان

افکار من مشکل داره یا مامانم

176 بازدید | 11 پست

من خدایی می خوام درک کنم شاید واقعا من مشکل دارم.

مادر بنده نمیذاره خواهرم با دوستاش که همه رو می‌شناسیم و مثل خودش دختر های سالمی هستن بره مسافرت

میگه خطرناک هست امنیت نداره همون هتل چند تا دختر مجرد جوون (رنج سنی ۲۰ تا ۲۱ هستن)برن داخلش ممکنه یه مردی دست درازی کنه و...

من میگم اینا نگرانی های بیش از اندازه و مانع پیشرفت هست هیچ عیبی نداره بره این اتفاقات هم تا سر کوچه بخواد بره براش میفته 

بازم میگه نه و...

میگم اینا ۴ تان چرا خانواده ما میگه نره جوابش این هست که خانواده اونا این مسائل رو در نظر نمی گیرن و...

میشه شما نظرتون رو بگید‌ مغزم دیگه جواب نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مامانت حق میدم 

چون جامعه ما همون جامعه خرابی هست ک بخاطر ی گوشی ی دختر رو کشتن!

دوست داری به یه گنج واقعی برسی و زندگیت کن فیکون بشه؟ برو کانال پاکسازی با استغفار و شکر گذاری در تلگرام 

چقدر تاپیک میزنی!تهش میخوای به جواب دلخواهت برسی یا واقعا دنبال راه حلی؟من شخصا با مادرت موافقمچون ج ...

خب شما نخون بعدش هم این دومی هست گفتم شاید من مشکل دارم بپرسم محتواش فرق داره 

الان نصف دخترا دارن میرن شهرای دیگه درس میخونن یا کار میکنن

خدایی نکرده بخاد اتفاقی بیوفته تو شهر خودت هم میوفته

مگه الهه رفته بود شهر دیگه؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه

حق با مادرتونه عزیزم جامعه ناامنه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...