2777
2789
عنوان

باردار بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست
سال اول ازدواج خیلییییی زوده

راستی اینو یادم رفت

از دوتاییهاتون باید حسابی لذت برده باشید

بچه رابطتونو خیلی عوض میکنه مثل یه زلزله میمونه وسط زندگیتون

و اگر قوی و آماده نباشید نمیتونید خوب ازین دوره عبور کنید

به نظرش چه موقعی می‌آورد بهتر بود؟

خیلی بچه شو دوست داره ولی خب پشیمونه میگه اصلا ما مسافرت دوتای که راحت باشیم و درگیر شب بیداری و دنگ و فنگ بچه نباشیم نتونستیم بریم و...اینا

میگه مثلا ۵ یا ۴ سال بعد

بعد این نظر خودمه

تو این چند سال هم میتونی خوش بگذرونی

هم بدنت رو حسابی با خوراکی ها و ورزش و قرص های تقویتی قوی کنی

هم اینکه کتاب های تربیت کودک بخونی

آخری خیلی مهمه

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر ۱۰ سال بعد‌ازدواج بچه اوردمیخواست از همه‌چی مطمئن بشه یه وقت خدایی نکرده با بچه نخواد طلاق بگی ...

مثلا از چی مطمئن بشه 

من به شوهرم اطمینان ندارم 

ولی همه از حرفام خندشون میگیره

اگر صد در صد برای همه چیزش آماده‌ای بچه‌دار بشوهمه چیز منظورم از بارداری تا بچه داریهبارداری میتونه ...

اصلا نمیدونم آمادگی دارم یا نه چون قبلا گاهی فکر میکردم آمادگی چیزی رو دارم ولی وقتی واردش شدم دیدم ندارم

یا همینطور برعکس هم خیلی برام پیش اومده 

فقط میدونم بچه کوچیک خیلی دوست دارم 

آرامش الانم خیلی دوست دارم

یک تساوی وجود داره بین خواستن و نخواستن اما ترس از اینکه بعضیا میگن اگر اولش بچه نیاری دیگه باردار نمیشی باعث میشه وزنه ی بچع خواستن سنگین تر بشع

راستی اینو یادم رفتاز دوتاییهاتون باید حسابی لذت برده باشیدبچه رابطتونو خیلی عوض میکنه مثل یه زلزله ...

دقیقا خیلی ها دیدم سال سوم ازدواج بچه دار شدن سال چهارم با بچه نوزاد طلاق گرفتن 

بچه زندگی رو عوض می‌کنه باید از شوهرت حداقل مطمئن باشی و توانایی خودت بعد بچه بیاری 

خواهر ۱۰ سال بعد‌ازدواج بچه اوردمیخواست از همه‌چی مطمئن بشه یه وقت خدایی نکرده با بچه نخواد طلاق بگی ...

من شوهرم رو با بدی ها و خوبی هاش پذیرفتم اگر هم ازش جدا بشم قصد ازدواج مجدد ندارم و ترجیح میدم یک بچه داشته باشم حداقل

خواهرت حتما زود ازدواج کرده من ۲۲ سالم بود عروس شدم فکر نکنم بتونم زیاد صبر کنم

منم شرایط تورودارم من ۲۷ شوهرم ۳۴ ۵ ساله ازدواج کردم خونه دوتا ماشین و طلا دارم اما دوست داشتم اول د ...

خب شرایطت خیلی عالیه دیگه بیار

من دستم تو جیبم هست ولی جیبم هم میره واسه وام هام  

خیلی بچه شو دوست داره ولی خب پشیمونه میگه اصلا ما مسافرت دوتای که راحت باشیم و درگیر شب بیداری و دنگ ...

دقیقا درست میگی

ولی این نوزاد ها لعنتی یک جذابیتی دارن آدم دلش میخواد  بعد که بزرگتر میشن نمکشون کم میشه فیلمون یاد هندستون میکنه که وای زود بود و فلان

من شوهرم رو با بدی ها و خوبی هاش پذیرفتم اگر هم ازش جدا بشم قصد ازدواج مجدد ندارم و ترجیح میدم یک بچ ...

۲۷ سالگی ازدواج کرد ۳۷ بچه دار شد 

اگه با همسرت دوست بودین بچه دار شین اما اگه نه یکم صبر کنید

اما همش بستگی به خودت داره

دقیقا درست میگیولی این نوزاد ها لعنتی یک جذابیتی دارن آدم دلش میخواد بعد که بزرگتر میشن نمکشون کم م ...

آره درسته خیلی نازن و شیرینه

اما سختیشون بیشتره

اگه آمادگی داشته باشی و روش های تربیتی رو خوب بدونی شیرینیش بیشتره

...

اصلا نمیدونم آمادگی دارم یا نه چون قبلا گاهی فکر میکردم آمادگی چیزی رو دارم ولی وقتی واردش شدم دیدم ...

اگر مشکلی نداری چرا باید از همچین چیزی بترسی؟

من الان باردارم ۳۴ سالمه با اولین اقدام هم باردار شدم

چکاپ برو دکتر سونو بشو مشخص میشه اگر مشکلی خدایی‌نکرده باشه. اونهایی که اینو میگند مشکل داشتند. مثلا یکی از دوستان من خیلی مشکلات زیاد داشت پلی‌کیستیک و…

از قبل ازدواجش

خب بعدش هم سخت باردار شد و دکترش گفته بود اگر بچه میخواد زودتر اقدام کنه

اما اگر مشکلی نباشه جای نگرانی نداره حالا دو سال دیگه هم

۲۷ سالگی ازدواج کرد ۳۷ بچه دار شد اگه با همسرت دوست بودین بچه دار شین اما اگه نه یکم صبر کنیداما همش ...

نه دوست نبودیم 

و تازه وضع مالیمون داره یکم اوکی میشع کع بریم سفر تا الان همش می‌رفته به وام پولامون

اگر مشکلی نداری چرا باید از همچین چیزی بترسی؟من الان باردارم ۳۴ سالمه با اولین اقدام هم باردار شدمچک ...

دقیقا چه چکاب و آزمایشی برم؟

آزمایش های قبلی بارداری رو دادم ولی سونو و پاپ اسمیر رو نع

از پاپ اسمیر خیلیییی میترسم